Feketét hogy lehet legkíméletesebben eltüntetni a hajról? Sötétbarna hajat szeretnék először. Vagy bármit ami nem fekete. Kinek mik a tapasztalatai a hajradírral, vagy a szőkítéssel?
9-es oxival fodrászkellékes sötétbarnával próbálkozz.
Leszívatni tényleg nem érdemes, a szőkítőport szintén nem ajánlom, nehéz vele bánni.
A mítoszokkal ellentétben nem a feketét, hanem a vöröset a legnehezebb eltünteti, de semmi sem lehetetlen. Menni fog ez is :)
szerintem inkább 12-es oxi kéne,nem?
én használok 9-eset sima utófestésre:)
le ne szívasd 4-5x... még 3-assal se basszus. SZívatni szigorúan nem otthon, fodrásszal, és az általa javasolt időtartamokon belül, amik között hónapok telnek el általában.
Festéket igenis világosít festék, a húgom feketéről simán átment vörösbe 2 festékkel pl. És az mint tudjuk jóval világosabb. De feketéről sötétbarnára váltott barátnőm is van.
Gondold át logikusan: festéket festék miért is ne világosítana? Ugyanúgy oxit használsz hozzá...
A 12-eset én azért nem merném feltenni, mert ugye a fejbőrőn + egy fokozattal erősebbnek számít, és annak, aki nem szokott hozzá az otthoni 12-ővel festéshez, túl erős lehet, gondjai lehetnek vele. A 9-es lehet nem lesz elég erős hatású elsőre, de én nem kockáztatnék. De ha van tapasztalatod magasabb faktorú oxival, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!