Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avonos hajfestékről tapasztalat?

Avonos hajfestékről tapasztalat?

Figyelt kérdés

Régóta szemezek a szőke festékeivel...de nem tudom mennyire érné meg...Használt már valaki ilyet?

N22

2012. szept. 10. 08:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

igen,SAJNOS.

Életem legrosszabb hajfestéke volt a Syossal egy kalap alatt. Annyira mérges voltam mert csak tőfestés volt tehát nem hajszínt váltottam de mintha be se festettem volna a hajam. Undorító sárga színt adott a fejemnek,és annyira kiszárította hogy alig bírtam utána rendbehozni,el kellett mennem fodrászhoz..:/

Ugyanez volt Syossal is csak az nem tette legalább tönkre a hajam,csak kb az is mintha be se festettem volna..

2012. szept. 10. 10:31
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi, ettől tartok én is...én eddig melíroztatni jártam, de a szivatás nagyon tönkre tette a hajam és ezért kezdtem el rendesen festeni. Amikor keresgéltem festéket, gondolkoztam a syoss-on is de akkor még jó hogy nem amelett döntöttem. Garnier Naturals-ot vettem. Egy színbe akartam hozni az alapszínemet a melírral. Szép világos szőke volt a dobozon (majdnem mint a melírom) gondoltam jó lesz. Azt is megnéztem persze a dobozon hogy világosbarnán hogy fog mutatni...ehhez képest nagyon elütött és szintén olyan mintha be se lett volna festve...talán 2 árnyalattal világosabb barna lett az eredeti hajszínem...És már nem tudom milyet kéne vennem :/
2012. szept. 10. 10:48
 3/13 anonim ***** válasza:

pedig nekem a garnier color naturals extra világos hamvasszőkéje nagyon bevált:) Meg a color sensation ezüst szőkéje is gyönyörű.

Most én az új Loreal Preference-n gondolkozok erősen,de nem tudom mert 2500 ft és nem tudom mennyire éri meg. hmm:)

2012. szept. 10. 10:51
 4/13 A kérdező kommentje:

huh hát én nem is emlékszem pontosan a festék számára hogy melyik szőke volt :) de rákeresek képről beugrik, mert eddig csak 1x vettem :)

igen a Loreal sem lehet rossz...de őszintén szólva nem szívesen költenék ennyit festékre mert kapásból kettő kellene...és az már drága lenne

2012. szept. 10. 10:58
 5/13 A kérdező kommentje:
megvan, az 532-est vettem...a képen nagyon szép hamvas-szőkés (a fodrászom szerint is jó lett volna kép alapján) és most az alapom olyan nem is tudom milyen barnás-sárgás talán
2012. szept. 10. 11:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem neked mindenképp fodrászkellékes festék kéne 12-es oxival akkor legalább:) Mert ugye ezekbe a drogériásokba nem lehet tudni mekkora oxi van az a baj.
2012. szept. 10. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:
én ugyan nem szőkét használok, de az öszes eddigi kipróbált hajfesték közül nekem a garnierek váltak be. a londák is nagyon jók. a legszarabb a palette.
2012. szept. 10. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:
na igen palettéről nem esett szó,pedig az is rémes egy minőség..
2012. szept. 10. 11:32
 9/13 A kérdező kommentje:

kvittagirl lehet nem lesz más választásom :)

no igen, az a festék ritka rossz...rá se pillantottam a válogatást közepette ;)

2012. szept. 10. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:
persze,meg ott látják a hajad,hozzáértők vannak és segítenek árnyalatot találni. Ha győri lennél tudok ajánlani egy helyet ahol ért a dolgához a csaj:)
2012. szept. 10. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!