Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj használata...

Ricinus olaj használata hajra, pontosan!?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok véleményt olvastam a ricinus olajról és szeretném elkezdeni használni, de van pár hézag az alkalmazásában még. Tehát kimosom a hajamat rendesen samponnal, aztán rákenem a tövére rétegről rétegre(vagy egészére is) befóliázom, vagy zuhanysapka. aztán törölközőbe csavarom, aztán várok vele órákat, aztán kimosom -sima meleg vízzel, vagy samponnal?

olvastam h előtte fel kell melegíteni- mikro vagy kis edénybe gázon?, egyáltalán mennyit érdemes használni? sampon mennyiségűt? (mell fölött, váll alatt ér a hajam)

és lesz valamilyen illata/szaga a hajamnak vagy csak semleges lesz?

illetve szempillára és szemöldökre csak ugyanúgy "felkenem"?

2012. szept. 7. 10:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 8. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
én 2x, ennyiszer mosok hajat
2012. szept. 8. 22:24
 13/17 anonim válasza:
100%
És 1 hónap alatt kb. mennyit nőtt a hajatok?
2012. szept. 16. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Új hajszál (babahaj) lett tőle? Nekem nem hullik a hajam, de nagyon megritkult az utóbbi években (kóros hajhullásom nincs) és vissza szeretném "sűríteni". Arra jó?
2013. jan. 2. 17:41
 15/17 Zsebii válasza:
0%
szia! mikor voltam a fodrászomnál azt mondta,hogy nagyon gyorsan tegyek le róla! mert csak zsírosodik a haj tőle! Sokan arra használják,hogy nőjön a hajuk..de ez hülyeség.Ez mind genetika!
2013. nov. 2. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Dehogy zsírosodik tőle a haj, amikor ricinusolajoztam még kevesebbet kellett hajat mosnom, és nőtt is tőle a hajam. Igen, genetika a hajnövekedés, de rá lehet segíteni.
2013. nov. 2. 12:15
 17/17 sedorka válasza:
Sziasztok!En szemoldokre es szempillara hasznaltam eddig.Eleg sotet a szemoldokom es dus is viszont a vegeit nagyon tulszedtem es ezt a modszert olvastam ra mindenhol,nekem nagyon bevalt.Csak este felkenem egy kiurult szempillaspiral kefevel es igy alszok,majd masnap lemosom.Kb 2 het utan latszott az eredmeny es ugyanez igaz a szempillakra is.Csak ajanlani tudom mindenkinek.
2017. aug. 31. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!