Ha befesteném a hajam padlizsánra akkor többet nem lehetnék szőke?
Az a helyzet hogy rossz színezőt vettem,vagyis nem rosszat csak új fajtát és szőke helyett lila lett a hajam tőle. Amúgy a színezőt festés után szoktam használni és 2 festés között hogy megmaradjon a hamvasság,de most kihűltem mikor lemostam 3 hete és lila volt a hajam..
De mindenki dícséri,hogy milyen komoly,mikor visszamentem fodrászkellékeshez kérdőre vonni hogy hogy történt ez,agyon dícsért milyen jól áll. És nem csak ő mondja.. Nem erős lila,olyan szép halvány amúgy nem is tudom van e ilyen festék..
Lényeg hogy én is kezdem megszeretni a hajszínemet,de mindig is szőke imádó voltam.. Ha esetleg befesteném a hajam tartós festékkel ilyen színűre,soha többet nem lehetnék lila?
Amúgy is mire ez lekopik. Hát a fodrászkellékes azt mondta ha hóvégén mikor tőfestésem lesz annyi lesz hogy világosabb lila lesz csak de nem tünteti el a lila hajszínt a szőke. Meg kell várni míg kikopik. De félek hogy ha eltűnik ez fog hiányozni,de ha meg végleg ilyen lennék félek hogy a szőke hiányozna..
Mi a megoldás?
Már elég régóta halvány lilát keresek, te milyen márka, milyen színt vettél amitől olyan lett? Kipróbálnám:D
Egyébként szőkítőporral bármikor bármilyen színből lehet szőkét csinálni, szóval ha nagyon szőkülni akarsz ott a megoldás. Na meg van hajfesték eltávolító kence is.
hát de annyira roncsolja a hajat,teljesen tönkremenne,végei így is szárazok :S
Amúgy Bes Zero Ammonia palaszürke árnyalatától lettem lila. 50 percig a hajamon hagytam és után 2x-es hamvasító samponos lemosás. Valószínű,vagyis fodrászos szerint utóbbi váltott ki ilyen hatást nála:)
Nem tudom mit csináljak..
küldj képet, megmondom melyik áll jobban :)
meg sztem a világos lilából lehet szőke, de a padlizsánból elég nehéz lenne megint kiszőkülni
(a halvány lila hajat el se tudom képzelni :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!