Ti kiszoktátok "mosni" a hajkeféteket? Ha igen, mennyi idő után? Illetve mennyi idő után "hajtalanítjátok"?
Sok igényes lányt ismerek, aki sajnos ezt valahogy nem veszi figyelembe..számomra ez furcsa. Szerintem egy hajkefét is ki kell mosni -kézzel persze- legalább félévente. Megül rajta a kosz, a zsír, a korpa..illetve sokan benne hagyják a hajukat fésülködés után, de úgy, hogy már félcentis is megvan a kihullott haj a fésű fogai között..
Ti hogy csináljátok ezeket?
Köszi!
Szia!
Én úgy szokatm csinálni, ha már sok haj van a kefében egyszerüen kiszedem.
Én vaddisznósörtés hajkefét használok, de bmilyen más kerül a kezembe a hajamat mindig egyből kiveszem. Egy így nem olyan undi az a sok haj benne, kettő nincs annyi meló vele, mint amikor egyszerre kell kiszedegetni.
Mosni pedig mindig mikor hajat mosok előtte, hogy akkor már a tiszta fésűvel fésüljem a hajam. Mert a vaddisznós összeszed minden port, zsírt.
A sima bontófésűt viszont nem szoktam mosni, meg a másik hajkefémet se, csak a hajat szedem ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!