Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Narancsbőr ellen mit tehetek?

Narancsbőr ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nekem narancsbőröm van a fenekemnél, illetve a

lábamnàl, meg a hasamon terhességi

csíkok! Hogyan lehetne eltüntetni?

Illetve nem szeretek sportolni 156cm magas vagyok

60kg.. Ès van e olyan gyógyszer vagy esetleg kenőcs ami

teljesen eltűntetné a narancsbőrömet???

Válaszokat várok. Előre is Köszönöm.

2012. szept. 4. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos sport nélkül nem sok esély van rá, de azzal is nagyon küzdelmes. Ha genetikailag hajlamos vagy, akkor csak folyamatos sport, sok víz és csupa egészséges kaja mellett tudod szinten tartani.
2012. szept. 4. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
90% genetika mind a narancsbőr, mind a stría. Versenysportoltam, egészségesen táplálkoztam, sport miatt ráadásul rendszeresen szaunáztam és jégfürdőztem, ennek ellenére striám és narancsbőröm is van.
2012. szept. 4. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszadóval egyetértek, genetika az egész. A narancsbőrt amúgy "enyhíteni" lehet mozgással, szaunázással, narancsbőr elleni krémzselé használatával (nekem a tripleffect vált be) és bőrápoló olajos masszírozással.

Én pl túl gyorsan nőttem, ami miatt tele vagyok striákkal, de ezeket is minden tavasszal kezelésbe veszem reconstriával és egyre kevésbé látszanak. Amúgy a genetikára úgymond nincs orvosság, ha olyan típusú a bőröd, akkor nincs orvosság... :/ Érdemes amúgy próbálkozni, hátha valami bejön.

2012. szept. 5. 10:41
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, úgy lessz, bár nem nagyon szeretek futni de mától elkezdem, legalább naponta 1óra futás, 2.nap meg bicajozás..:)

De mennyi időbe tellene mire elmúlik ez a narancsbőr a fenekemről

meg a lábamról??????

2012. szept. 5. 11:40
 15/16 A kérdező kommentje:

Nekem nem volt narancsbőrös se a fenekem se a lábam,itt az a bajod

hogy 156cm magas vagyok 60kg vagyok, voltam 50kg és hirtelen meghiztam 60kg-ra..most nálam a cél 50kg..

Mert hiába mondják hogy csinos vagyok, de magamnak nem tetszem,

Ha megyek strandra hogy vegyek fel bikinit, narancsbőrömre, meg a hasamon az uszógumi.. Nem olyan formás az alakom mivel egyik az meghiztam másik az hogy narancsbőrös vagyok! :( nekem minèl hamarabb elkell tüntetni..:( a hasamról meg a fenekemről kéne le adnom pár kilót kb 10kg lenne a cèl..

2012. szept. 5. 11:56
 16/16 Rékus83 ***** válasza:
kis mozgás kelleni fog, napi 3 liter vizet igyál, a fentebb írt hideg-meleg váltózuhany is nagyszerű, figyelj oda a kajálásra is, cukros-zsíros kaja minimális legyen és amit még mellé ajánlok vérkeringés serkentésére az az emanufaktura mákos vagy mangós szappanja. én az előbbit próbáltam, nekem segített a narancsbőrömön. (hasonlók a méreteim a Tiédhez) :)
2012. szept. 26. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!