Narancsbőr ellen mit tehetek?
Nekem narancsbőröm van a fenekemnél, illetve a
lábamnàl, meg a hasamon terhességi
csíkok! Hogyan lehetne eltüntetni?
Illetve nem szeretek sportolni 156cm magas vagyok
60kg.. Ès van e olyan gyógyszer vagy esetleg kenőcs ami
teljesen eltűntetné a narancsbőrömet???
Válaszokat várok. Előre is Köszönöm.
Az utolsó válaszadóval egyetértek, genetika az egész. A narancsbőrt amúgy "enyhíteni" lehet mozgással, szaunázással, narancsbőr elleni krémzselé használatával (nekem a tripleffect vált be) és bőrápoló olajos masszírozással.
Én pl túl gyorsan nőttem, ami miatt tele vagyok striákkal, de ezeket is minden tavasszal kezelésbe veszem reconstriával és egyre kevésbé látszanak. Amúgy a genetikára úgymond nincs orvosság, ha olyan típusú a bőröd, akkor nincs orvosság... :/ Érdemes amúgy próbálkozni, hátha valami bejön.
Köszönöm, úgy lessz, bár nem nagyon szeretek futni de mától elkezdem, legalább naponta 1óra futás, 2.nap meg bicajozás..:)
De mennyi időbe tellene mire elmúlik ez a narancsbőr a fenekemről
meg a lábamról??????
Nekem nem volt narancsbőrös se a fenekem se a lábam,itt az a bajod
hogy 156cm magas vagyok 60kg vagyok, voltam 50kg és hirtelen meghiztam 60kg-ra..most nálam a cél 50kg..
Mert hiába mondják hogy csinos vagyok, de magamnak nem tetszem,
Ha megyek strandra hogy vegyek fel bikinit, narancsbőrömre, meg a hasamon az uszógumi.. Nem olyan formás az alakom mivel egyik az meghiztam másik az hogy narancsbőrös vagyok! :( nekem minèl hamarabb elkell tüntetni..:( a hasamról meg a fenekemről kéne le adnom pár kilót kb 10kg lenne a cèl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!