Milyen krémeket használtok a narancsbőr ellen? Milyen sporttal küzdötök ellene?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 11:39
1/4 anonim válasza:
A krémeket már abbahagytam, nem nagyon voltak hatásosak, a bringázás úgy vettem észre segít, persze csak ha rendszeres, mondjuk azzal közlekedsz, akkor pár hónap alatt meglátszik az eredménye.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De télen hogy biciklizzek? Nincsen szobabiciklim. Más módszerek léteznek?
2012. aug. 22. 12:27
3/4 anonim válasza:
rubint réka van 5 perced videó is segít de a legjobb akkor is a futás ....mozgás nélkül a krém perszehogy nem használ
4/4 anonim válasza:
ÉN konditeremben gyúrtam le magamról teljesen, semmi sem látszik már , és rabja lettem a kondizásnak, átestem a ló másik oldalára, de inkább izmos comb, vádli, kar , has , fenék, mint löttyedt narancsbőr !
Rengeteg combra való gyakorlat ! guggolás, lábtolás, lábhúzás stb és persze súllyal !!!
egyébként nekem ami még bejött az a relax&tone gép azzal a krémet bemasszírozni, de az is akkor hatásos ha naponta legalább 20 perccet egyik comb 20 percet másik comb... szóval inkább azt a 40 percet konditeremben töltöm !
na és ami még fontos NO CUKOR , és rengeteg minimum 3 liter víz naponta, nálam ez jelentette a legnagyobb problémát, de megtanultam inni, mert muszáj volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!