Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szabadulhatok meg a...

Hogyan szabadulhatok meg a vöröstől, hogy szőke lehessek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vörösre festem az amúgy középbarna hajamat. Akartam a bele szőke melírt de csak 1-2 tincset. fodrász leszívatta. itthon egy hét múlva befestettem szőke festékkel és enyhén zöldes árnyalatuk lett a szőke tincseknek xd :S mikor megmostam akkor szőkült valamennyit szóval már nem zöldes. úgy döntöttem, hogy visszatérek a vöröshöz (eltüntetve így a szőke próbálgatásokat). de most megláttam egy képet és beleszerettem. hogy ha ilyen szőke hajat szeretnék akkor le kell növesztenem teljesen a vöröset? mert mikor szívatva lett akkor a hajam töve (ami már a saját színem volt) nagyon szép lett. vagy ha egy a hajszínemmel kb azonos barnára festem és utána mondjuk egy héttel késöbb azt szívatom le akkor szép lesz?? vagy hogyan lehetne szép szőke?

ilyen lenne a végleges szőke szín amilyet szeretnék:

[link]

2009. júl. 27. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Elérheted azt a hajszínt. A vörös pigmenteket a legnehezebb eltüntetni ha szőkét akarsz, ezért valószinüleg 2-3 alkalommal is le kell szívatni hozzá az egész hajad. Na meg közben fokozatosan festetni és talán pár hónapon belül el tudod érni az áhított hajszínt. Nekem sötét barnára volt festve amiben szintén nagyon sok vörös pigment volt, és 2szer lett szőkítve, plusz festettem is rá, meg most a nap is szívta, szóval kb. fél év kellett, hogy az egész szép, egyenletes szőke legyen és kikopjon a vöröses rész. Lehet, hogy nagyon roncsolódik majd a hajad és vágni is kell majd belőle, de ha szeretnél szőke lenni, akkor ez az ára. :(

(Amúgy hallottam valami olyasmit, hogy a zöld szín semlegesíti a vöröset. Egy forumon azt tanácsolták egy lánynak, ha szőke akar lenni a vörös után, először festette be zöldre. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, meg nem is hinném, hogy zöld hajjal akarsz élni hetekig... :) )

2009. júl. 28. 09:47
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ. hát akkor még inkább maradok egy ideig a vörösnél :) a zöld meg hát... inkább nem :D
2009. júl. 28. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!