Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arctisztítókat, arclemo...

Milyen arctisztítókat, arclemosókat, mitesszereltávolítókat stbé. Használjak?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Nem tartozom a nagyon pattanásos kamaszok közé, de azért szokott lenni egy pár és van is. Mit tudtok ajánlani ami elég jó minőségű, de kíméletes is? Szeretném tisztán tartani arcomat, csak nem tudom, hogy milyen szerekkel lehetek vele kíméletes, de mégis jó munkát végezzek vele!
2012. aug. 31. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én fekete szappan párti vagyok. Az nem csak arcra jó, de ha a hátadon kijön egy-egy pati, akkor arra is.
2012. aug. 31. 13:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh..Köszönöm...lehet kipróbálom :DDD
2012. aug. 31. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Neutrogéna termékek! A hugom is ilyen cipőben járt de mára szinte teljesen elmult :) Igaz nem a legolcsóbb kategória de biztos siker :)
2013. ápr. 1. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!