Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arctisztítókat használt...

Milyen arctisztítókat használtok? Fontos

Figyelt kérdés

Milyen arctisztítót vegyek, ami szemcsés?

Tonikok közül milyet vegyek??

(Zsírosodó a bőröm, néha vannak pattanásaim és kicsit miteszeres az orrom.)

egyébként Niveára gondoltam, hogy olyat veszek, de nincs tapasztalatom mert eddig még nem volt nivea termék itthon.

Ti mit gondoltok a Nivea arcápoló termékekről??

2010. dec. 22. 12:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó a nivea!!Én nagyon szeretem!!És az áruk és nagyon jó!!!

Minden terméküket imádom a tusfürdőtől a testápolóig az arctisztítókon át!!!!Mindet!!!!

2010. dec. 22. 12:28
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi :) a kommentet. Még jöhetnek

És milyen termékeket használsz? Mármint mi a nevük??

Eddig Garniert használtam, de most szeretnék váltani. mert újabb pattik jönnek akárhányszor letisztítom vele:S.

2010. dec. 22. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok!Hát a niveát és az oxy-t,de az nem szemcsés,és úgy tudom hogy januártól talán leállnak a gyártásával!!

Amúgy nagyon jó a niveának bye bye spot terméket!!

2010. dec. 22. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem most garnierem van, nincs vele baj, tökéletesen megfelel a bőrömnek. viszont támogatom az előzőt, ezelőtt niveám volt és az is kifogástalan minőségű.
2010. dec. 22. 12:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
hát én a clean & clear-t használom tonikból és arcradírból is:) nekem ez vált be, mert ha minden este használom a tonikot, hetente egyszer pedig az arcradírt egy pattanásom sincs :))
2010. dec. 22. 12:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

bocs utolsó vagyok ^^

szóval a nivea-ból pedig énis használok krémet és testápolót is és miután tonikkal mosom le az arcom bekenem az arcomat nivea-val is =) szóval ezt is tanácsolom mert tényleg használ :D

2010. dec. 22. 12:36
 7/14 A kérdező kommentje:

Oxy-t azt használtam, de nekem sem volt jó...

Nivea visage young arckrémet akarok venni

Nivea visage y. -Stay Clear ( ez ilyen összehúzó tonik )

Ezeket akarom megvenni ezek jók akkor? Legalábbis remélem :D

2010. dec. 22. 12:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Nekem ezektől a Garnier meg a Clean and Clear termékek arra voltak jók, hogy mattította a bőrömet. De hiába kentem velük újra pattanások jöttek ki. Pedig aránylag egészségesen is étkezem. A csokit már kerülöm- nekem attól nagyon pattanásos lett az arcom. csak néha néha eszek 1x.
2010. dec. 22. 12:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem meg mióta nem eszek mogyorót,napraforgómagot és társait,azóta (lekopogom) nincs olyan sok bőrproblémám....Nekem a klín end klír:D:D egyáltalán nem használt:D:D
2010. dec. 22. 12:44
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát, sajnos nekem sem használt :S

Egyébként én sem eszem már ezeket :) pontosan ezért nem értem mit rontok el :D

2010. dec. 22. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!