Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arctisztítókat használt...

Milyen arctisztítókat használtok? Fontos

Figyelt kérdés

Milyen arctisztítót vegyek, ami szemcsés?

Tonikok közül milyet vegyek??

(Zsírosodó a bőröm, néha vannak pattanásaim és kicsit miteszeres az orrom.)

egyébként Niveára gondoltam, hogy olyat veszek, de nincs tapasztalatom mert eddig még nem volt nivea termék itthon.

Ti mit gondoltok a Nivea arcápoló termékekről??

2010. dec. 22. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez a 3 lépcsős arctisztítás valójában baromira felesleges. a sima szappanos (olyan ami nem szárítja szét a fejed) arctisztítás bőven jó, utána pedig egy krém, és irány aludni. másnapra mindig szép a bőröm, reggel pedig én csak sima vizet használok, először meleget, aztán hidegebbet és ennyi. pattanásom nincs, nem zsíros a fejem, nemis száraz, megvagyok elégedve ezzel az OLCSÓ és HATÁSOS módszerrel.
2010. dec. 22. 13:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem szívesen használok szappant, mert az meg kiszárítja a bőrömet:s
2010. dec. 22. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:
avon pure pore fection arctisztító hab. A mostanin kívül már kettőt elhasználtam....életem legjobb arctisztítója, pedig sokat kipróbáltam már életemben...:D
2010. dec. 22. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:
esetleg a fekete szappant kipróbálhatod, a barátnőim nagyon dícsérték:) ilcsinél lehet kapni, úgy tudom. egy próbát megér, hátha neked is beválik.
2010. dec. 22. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!