Hajtippek sulira?
fonott haj, haj oldalra választva és felcsatolva, vasalva, 2 cofba, összefogva hajgumival
én általába vasalva és csatolva szoktam vagy pedig befonom és hullámos vagy kreppelem..:)
Befonod, akár csak 1 tincset is.. vagy egyszerűen összekötöd, kivasalod, begöndöríted, esetleg egy lazább konty?:)
http://www.youtube.com/watch?v=joyU-NQ3acw Itt van néhány tipp,remélem tudtam segíteni!
14/L
Egy kis tupír és egy laza copf a tarkón, vagy éppen lófarok. Fonott haj nagyon divatos és fiatalos, lehet sima fonás, halszálka vagy parketta is, lehet egy vagy két fonat, de olyat is lehet, hogy csak 1-1 tincset fonsz be, vagy éppen az egyik füled mellől elveszel egy tincset amit befonsz és átemeled a másik oldalra, ahol a füled mögött eltűzöd. Így egy fonott hajpántot kapsz.
Az egyszerű kontyok is nagyon jók. Lehet feszes balerina konty, vagy laza egyszerű konty. Lehet fonott konty is, lófarokba kötöd a hajad, befonod és a fonatból csinálsz egy kontyot. Olyat is csinálhatsz, hogy a lófarkat betupírozod egy kicsit és így csinálsz kontyot. Lehet a tarkóhoz, a fejtetőre, vagy akár oldalra is tenni kontyot.
Ha éjszakára fonod be a hajad, akkor reggel hullámos hajjal mehetsz suliba. Vagy nagy hajcsavarókkal csinálhatsz szexi, laza hullámokat a hajadba.
Ezenkívül különböző hajgumikkal és csatokkal is tök jól fel lehet dobni még a legegyszerűbb frizurákat is. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!