Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajtippek nektek hajtippek...

Hajtippek nektek hajtippek nekem?!

Figyelt kérdés

Az a kérdésem lenne, hogy ha heti egyszer vasalom a hajat(ami nem tart tovább 5 percnél) az nagyban roncsolja a hajat vagy annyira nem?

Emellett használok hajpakolást, gondoltam leírom hátha valakinek jól jön.

olíva olaj+méz+élesztő(ez csak néha)+tojássárgája

ma kipróbáltam egy olyat ami ricinus olaj+olíva összekeverve..hát 10 óra óta mostam a hajam mert nem jött ki az olaj, elment egy csomó sampon de szerintem kevesebbet kellett volna tennem rá, de most szép puha.

nektek van valami otthoni hajpakolás tippetek?

ja amúgy hosszú a hajam és ettől a pakolástól nem nagyon törik, ezt a vágás mértékéből gondolom, meg fodrász is mondta...kb fél éve használom így minden héten..

2010. nov. 1. 13:54
 1/1 bogyóó^^ válasza:

Szia én voltam kozmetikusnál és azt mondta nekem hogy nagyon jó ha csak natur mézet raksz rá. vagy forralj fel kamillát szűrd le várd meg míg kihűl és öntsd rá a hajadra és ne mosd le hanem így szárítsd meg :) ja és ha mézet raksz rá azt hagy kb. 10-20 percig :)

15/L

2010. nov. 1. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!