Hogyan kell a szoláriumot használni?
Figyelt kérdés
Szolizás előtt kötelező vmilyen krémet használni? A gépet hogyan kell használni?2012. aug. 28. 22:42
1/8 anonim válasza:
Nem kötelező, de tény, hogy jobban barnulsz. Levetkőzöl, befekszel, magadra húzod. Tudod állítani, hogy hova barnulj jobban, hideg levegő stb. Ha még nem voltál először szerintem csak 3 percre menj. Aztán fokozatosan növeld. De szerintem hetente csak 1 alkalommal menj.
2/8 anonim válasza:
3 perc semmit nem ér, a legtöbb szoliban nem is lehet csak legkevesebb 6 percet szolizni... legalább 6-8 percre menj, nem árt meg akkor sem ha nagyon fehér a bőröd, tapasztalat.
3/8 anonim válasza:
2. válaszoló szerintem ez hülyeség. Én sok szoliban voltam már és mindenhol láttam 3 percet. Ha még nem nagyon szoliztál és fehér bőrű vagy 6 perc alatt szarrá égsz, azt garantálom. De az ott dolgozó véleményét is kikérheted. Ő is ugyanezt fogja mondani.
4/8 anonim válasza:
Én soha nem kenem magam semmivel.
Megmondod, hogy még nem voltál, legyen szíves megmutatni, hogy melyik gomb mire való. Befekszel, és magadra húzod a tetejét. Mondjuk ahová én járok, ott ilyen távirányító van hozzá, és azon van gomb, azt kell nyomni, és úgy csukódik.
5/8 anonim válasza:
Akkor kérd ki a véleményét, nem véletlenül írtam azt, amit. Nem fog szarrá égni.
6/8 anonim válasza:
énis fehérbőrű vagyok, de nem az az égős tipus, hanem a szépen barnulós. én 16ra szoktam menni, és soha nem égtem még meg, szépen enyhén! barna leszek....
17L
7/8 anonim válasza:
előző vagyok, szóval ezzel nem azt mondom, hogy te is menj be negyed órára, csak hogy ne félj annyira.
Ha nem leégős tipus vagy, kezdésnek simán mehetsz 6-9percre:))
8/8 Bijjjus7 válasza:
szia. lehet az időkön veszekedni, de az a lényeg, hogy milyen gépbe fekszel be! ha eu-csövesbe - mélybarnítóba akkor oda lehet kezdésnek is 6-9 percre menni, mert nem fogsz megégni! De ha viszont gyorsbarnítóba mész, akkor ott tényleg minimális időre menjél, mert az nagyon erős, és nagyon hamar megfog! De biztosabb, ha tényleg segítséget kérsz a pultostól! Krémet ajánlott venni, mert hidratálja a bőröd sőt még a barnulást is hosszabítja! Bemész, levetkőzöl, bekened magad, befekszel és magadra húzod, bár ez szolifüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!