A menstruáció alatt lehet használni a szoláriumot és a szaunát?
háét én voltam már menzeszkor egy párszor szoliba, de nemlett tőle semmi bajom.
szaunába is nyugodtan mehetsz, csak közvetlenül előtte cseréld ki a tamponod, mert a melegségtől kicsit több vér távozhat belőled.
Nincs ilyen, hogy ne lehetne pl. kozmetikushoz menni vagy szőrteleníttetni.
De:
Kozmetikusnak nincs sok értelme a sok pattanás miatt, ami néhány nap alatt úgyis elmúlik és utána a "valós" problémával el lehet menni. A szörtelenítés sem tilos, de ha intim részen is szoktál gyantáztatni, illetlen és gusztustalan lógó tamponzsinórral villogni. A szauna és a szolárium a melegség miatt alhasi vérbőséget okoz, ez nem baj, csak fel kell rá készülni - mint az egyik előttem szóló írta - előtte cserélj tampont, hogy ne ázz át. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy ki lehet bírni szauna és szolárium nélkül is azt a néhány napot.
Köszönöm a válaszokat! :)
Persze, ki lehet bírni, csak én egy wellnes részlegen dolgozom diákmunkát és havonta néhány alkalmat lehet ingyen használni ezekből a szolgáltatásokból. A mai napra beírtam magam a szaunába, erre pont tegnap jött meg...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!