Egy fiúnak hogyan kéne szőrtelenítenie a hónalját, ha szeretne ujjatlan pólót meg trikót hordani?
Milyen eszközzel?
Az a pengés borotva amit az arcomhoz használok az mennyire jó ehhez? És hogy érjem el, hogy ne vágjam meg magam?
Köszönöm. Értem. Megkérdezhetem miért nem szabad?
Azért kérdeztem mert úgy láttam hogy azoknak akik ilyen ujjatlan dolgokat hordanak nem szőrös. Akinek meg olyan az gondolom nem hord ujjatlant.
Mindenképp borotváld le, akkor is ha nem jársz ujjatlanban, mert most nyáron is minden második pasinak nagy izzadságfolt virított a pólón, ez köszönhető a szőrnek is sok esetben. Elég gáz. A szagok is sokszor emiatt olyan erősek arrafelé...
Első borotválás előtt lenyírod ollóval, aztán átmész rajta borotvával. Miért vágnád meg magad? Felemeled a karod bekened mondjuk tusfürdővel, végighúzod a borotvát vagy 2-3x a hónaljadon és készen van. Nem nagy dolog, zuhany közbe megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!