Milyen egy anyajegy leszedetés? Fáj? És mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 09:32
1/2 anonim válasza:
ha sztk-ban csináltatod semennyibe, magán bőrgyógyásznál szerintem legalább egy 20-as, ha nem több. annyi történik, hogy körbe szúrják érzéstelenítővel, ez max kellemetlen, utána már nem érzel semmit. amikor elmúlik az érzéstelenítő hatása, akkor elég kellemetlen, de másnapra már semmi az egész. én mondjuk elájultam, de az azért volt, mert be voltam szívva és ahogy lüktetett megnéztem és a fájdalom, a látvány és a beszívás együtt megtette hatását. :) (ez már bő 10 éve volt, elévült! :) )
2/2 anonim válasza:
Semennyibe, nem nem fáj csak az érzéstelenitőt érzed abból is max 2 szúrást, de az orvos ugyis megkérdezi, hogy érzi-e még. Miután kiment az érzéstelenitő (nekem köbö 1 óra) utánna eléggé kellemetlen lesz de nemgáz. :) 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!