Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Anyajegy leszedetés, de hol?

Anyajegy leszedetés, de hol?

Figyelt kérdés
Eléggé sok anyajegy van rajtam, kisebbek nem zavarnak mert nem dudorodnak ki, viszont van rajtam 3 darab, ami eléggé nagy és rettenetesen zavarnak leszeretném őket szedetni műtéti kivágással. Valaki tudna ajánlani egy megbízható Dr nőt, vagy Dr urat? Illetve nincs 30 körüli összegem egy anyajegyre, tehát van olyan jó orvos aki 20 körül végzi a leszedetést szövettani vizsgálattal együtt? Jah és ha írná valaki hogy SZTK voltam már bőrgyógásznál 2 éve, és azt mondták ezek nem rossz indulatúak. Szóval ingyenesen nem tudom leszedetni.. sajnos
2011. máj. 23. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én nekem is kéne :S Én is igy vok vele
2011. máj. 23. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
bocsi az off-ért, csak jól gondold meg, hogy leszedeted-e...mert tudod vigyázni kell velük:)
2011. máj. 23. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Menj el az orvoshoz és kérj tőle tanácsot, hogy tényleg muszáj e leszedetni, mert ha nem, akkor inkább hagyd!
2011. máj. 24. 11:50
 4/10 anonim válasza:
rajtam is van egy csomó anyajegy, de csak 6-ot szedtek le, de ezekt is csak azért mert rosszindulatúak voltak. Bár az egyik műtétnél rosszat vettek ki, szal 5 rosszindulatúm volt eddig. Ha nem rosszindulatú, de le akarod szedetni, akkor menj el a bőrgyógyászodhoz, és kérdezd meg mennyiért csinálná meg. De szerintem max 25.-be kerül, és nem 30.-ba.
2011. máj. 24. 12:29
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak én nem bőrgyógyászhoz szeretnék menni, szal nem az ittenihez, hanem valami magán orvosra gondoltam,
2011. máj. 24. 12:56
 6/10 anonim válasza:
Bocsi az offért, de a húgomnak hatalmasak voltak,és már kezdtek lejönni,bár nem voltak rosszindulatúak,leszedték,nem lett szép, de szerintem jobb,mint "jönne lefelé". Tuti, hogy leszedik akkor is,ha nem rosszindulatú,mi most megyünk majd másodszor,igaz most máshova.
2011. máj. 24. 22:30
 7/10 anonim válasza:
és természetsen a tb-d fizeti, ez lemaradt.
2011. máj. 24. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
át tudom érezni a helyzetedet, bár annyival szerencsésebb vagy nálam, hogy neked nem kidudorodó anyajegyeid vannak. nekem pár hónapja szedtek le kettőt, egyet a csípőcsontom feletti részről, egyet pedig a hátamról. mindenki mondta hogy nem fog fájni, stb., de én a mai napig rosszul vagyok tőle. a sebészeten szedték le őket helyi érzéstelenítéssel. szike, vágás majd összevarrás...nem hobbiból csináltam, sérülékeny volt és tanácsolták hogy távolíttassam el. viszont ha azt mondták neked hogy nem veszélyes, akkor szerintem nem bántsd a bőröd. én azt gondoltam, látszani sem fog. ehelyett elég nagy hely van rajta, ami évekig ott lesz még. ha nem rosszindulatú, akkor szerintem ne szedesd le, viszont évente mutasd meg bőrgyógyásznak és nagyon figyelj, hogy ne érje nap.
2011. máj. 25. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:

*heg

bocsi az elírásért

2011. máj. 25. 09:54
 10/10 anonim válasza:
Rajta is sok van, a nyakamon pl. 3 kis gömböcske, viszont nagyon gusztustalan. Anyáék nekem se engedik leszedetni, mert rokonom pl. bőrrákot kapott tőle. Meg is halt. Igaz ez már vagy 20 éve volt, azóta biztos fejlettebb a tudomány, de lehet én leszek az az egy.
2011. jún. 22. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!