Ha kivasalom a hajam és szép egyenes, akkor olyan lelapuló. Hogyan tudnám kicsit dúsabbnak hatni? De egyenes is maradjon.
ahogy az előző válaszoló írta: hajtőemelő spray :)
avonból is lehet rendelni
Nekem borzasztóan lelapuló hajam van, nálam laposabb, vékonyabb haja nincs senkinek, de komolyan.
Én ezt csinálom:
-hajszárítás előtt hajdúsító hajhabot teszek a hajamra
-úgy szárítom, hogy lehajtom a fejem, és növekedéssel ellentétes irányba szárítom
-(aztán ugye kivasalom, hogy szép egyenes, sima legyen)
-néha még száraz hajra is teszek egy kis hajhabot, aztán megvárom amíg egy kicsit megszárad (én sunsilk habot használok, nekem az nem szokott belekeményedni)
-a lapos részeken a tövénél tupírozom a hajamat, aztán befújom hajlakkal (a tövénél, ahol tupíroztam, utána az egész hajamat is) (Sunsilk Tökéletes tartás rózsaszínű hajlakkot használok)
Hát nekem ez segít. Mindenesetre a tupírozás elengedhetetlen, anélkül nem lesz dús.
19/L
Utolsó vagyok: Nekem ez a rózsaszínű Sunsilk hajlakk nem ragad egyáltalán, csak ajánlani tudom.
19/L
ha vékonyszálú a hajad, akkor semmiképp ne rakj rá habot/lakkot, mert nagyon könnyen bezsirosodik (kivéve ha szeretsz minden nap hajat mosni):D
amugy fontos azis hogy, hogy van levágva a hajad, mert ha a fejtetön hosszabb a haj, vagy egyhossz van vágva akkor könnyebben lapul, de még azt tudnám igy javasolni, hogy a fejtetön vágasd rövidebbre a hajad pl tépettebb forma, és ezekután mint az elözöekban is irták, nagyon fontos a tupir!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!