Milyen hajfestéket ajánlanátok?
Sziasztok!
3-4 évig voltam platinaszőke, utána hajnövesztés miatt barna lettem. A baj az volt, hogy a barna hajtól kicsit máshogy nézett ki az arcom, mondhatni elcsúfított, és nekem ez nem tetszett és a sötétszőke lenövésem is csúnya volt. Jelenleg szőke vagyok, leszívattuk a hajam, utána befestettük a Garniel Naturals 8.1-es árnyalatával, amitől vörös lett a hajam és egyáltalán nem hamvas, szóval befestettem a jól bevált Palette egyik hamvasszőkéjével. Viszont úgy érzem, hogy kinőttem ezt a platinaszőke korszakot, ezért szeretném befesteni középszőkére, szerintem az annál sötétebb nem állna túl jól. A bibi csak az, hogy a legtöbb hajfesték az úgy van, hogy van vagy tízféle legvilágosabb szőke árnyalat, utána egyből a mogyoróbarna meg a társai. Nekem pont a kettő között kéne.
Sokat segítenétek, ha tudnátok mondani konkrét hajfestékeket aminél kicsi az esélye, hogy a középszőkétől fekete legyen a hajam. Ezt mindenképpen szeretném elkerülni. Esetleges tapasztalatoknak is nagyon örülnék!
[ bocsi a regényért, de szerintem ennyit mindenképp le kellett írnom ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!