Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Korrektor, alapozó vagy púder?

Korrektor, alapozó vagy púder?

Figyelt kérdés

Elég pattanásos vagyok sajnos, így el szeretném ezeket "tüntetni.."

Ti melyiket/melyikeket vagy mit ajánlanátok??

Saját tapasztalat is jöhet! :)

Eddig ilyen folyékony alapozót használtam, de hallottam olyat hogy nem túl jó mert, hogy eltömíti a pórusokat és még több lesz belőlük...

Segítsetek kérlek!!

14/L.

2012. aug. 25. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
attól függ melyik alapozó. Én a loreal bonjour-tól használok, és szó szerint egyetlen pattanás sincs rajtam pedig 15 vok és már vagy két éve használom szem alatti karikák miatt. Púdert ne, mert az nagyon látszik, + irtóra ráncosítja a bőrt. Korrektort sztem akkor érdemes használni ha egy két hatalmas dudor van rajtad amit el kell tüntetni. De a zsíros bőrből porcelánbőrhöz mindenképpen jó alapozó kell. Sminkiskolába is az alapozót ajánlották... Remélem segítettem!:) Amúgy ha sminkelési,vagy öltözködési tanács kell, nyugodtan írj privibe:)
2012. aug. 25. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! én most vettem egy Magic Pen Lovely korrektort (még nem használtam szóval nem tudok róla mit mondani)

[link]

de remélem beválik ez is :) amúgy akkor nagyon szerencsés vagy ha nem vagy pattanásos egyáltalán!!:)

2012. aug. 25. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Alapozó helyett inkább vegyél valami krémet, vagy vitamint, gyógyszert...Hosszabb távon hatásosabb, és lehet fél év múlva 1 db sem lesz rajtad! Lehet neked is csak egy egyszerű problémád van mint nekem, vitaminhiány...Biovanne plus, ásványi anyagos vitaminok, sok víz, zöldség és gyümi, ha lehet rendszeres sport! Hidd el, csodaszép bőröd lesz! ;)

Hogy a kérdésre válaszoljak, Vishy Dermablend alapozó, 5000 körül van, de nagyon pigmentált, és nem lesz rosszabb a helyzet tőle. Viszont, nem értem egész nap sminkben akarsz lenni? Ha reggel arcot tisztítasz, utánna mikor hazaérsz a suliból megint kell a smink miatt...majd este mégegyszer? (mert a délután folyamán megint koszos és zsíros lesz a pattanásos bőr). Én elkövettem ezt a hibát 14 évesen. Ne tudd meg, hogy tönkretette az arcomat.

2012. aug. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!