Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy elkerüljem...

Mit csináljak, hogy elkerüljem a maszkhatást?

Figyelt kérdés

Nem értem, mit csinálok rosszul. Volt már sokféle alapozóm és púderem, de valahogy mindig nagyon látszott, hogy van rajtam egy kiló vakolat. Az alapozót az ujjammal szoktam felvinni, a púdert ecsettel. Szerintem mindenki így csinálja, nem?

Olyan fura a bőröm, mert általában összeáll rajta az alapozó... Tesóm ugyanazt az alapozót használja, neki tökéletesen szép marad. Mit tanácsoltok?

2012. jún. 2. 04:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Én alapozószivaccsal viszem fel. Szerintem ezzel sokkal egyszerűbb, mint az ujjaddal. Nagyon szépen eltudod vele oszlatni az alapozót. Szerintem próbáld ki.

Vagy, ha ez se jön be, akkor válassz másik alapozót, vagy pedig használj belőlük kevesebbet.

2012. jún. 2. 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos nagyon sűrű az alapozó vagy túl sokat viszel fel belőle. Próbáld vékonyabb rétegben és nagyon kevés púdert tegyél rá.
2012. jún. 2. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbáld meg vékonyabb rétegben. Figyelj arra hogy az apró szőrök növekedésével megegyező irányban húzd az ujjad, mikor felviszed az alapozót. Ha tesódnak sikerül, kérd meg hogy csinálja meg neked, így kiderül hogy hol a hiba.

Ja, és elvileg az alapozót ujjal a legkönnyebb felvinni, utána jön az ecset, majd a szivacs a legnehezebb.

2012. jún. 2. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindíg vízes szivaccsal visszük fel így elkerülhető.Nem szabad csak úgy felkenni,mert nem lehet eloszletni rendesen.
2012. jún. 2. 15:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Néztem ilyen videókat, és azt szeretetném még kérdezni, hogy a direkt erre a célra tervezett szivacsok között és a sima szivacs között mekkora a különbség? Ill. hol tudnék venni olyan szivacsot?

2012. jún. 3. 01:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen oriflames újságokban is szokott lenni,de szerintem drogériákben is lennie kell.
2012. jún. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!