Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen melír néz ki jól egy...

Milyen melír néz ki jól egy sötétebb barna hajban?

Figyelt kérdés
Ne lilát, rózsaszínt vagy egyéb "fura" színt, köszi!
2012. aug. 24. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem a barna világosabb árnyalata elég, ha nem akarsz extrém színt. mi mást festenél bele, ha nem akarod hogy rikítson? egy fekete vagy szőke vagy vörös melírt nem lehet természetes hatással bele festeni. én még a vöröset ajánlanám, de szerintem az is "furán" nézne ki a te szemszögedből.
2012. aug. 24. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:

mármint úgy értettem, hogy normális színt, hajszínt, ne ilyen extrém valamit.

A választ köszönöm! :)

2012. aug. 24. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem barnában a kékesfekete nagyon tetszik.. szerintem színezővel próbáld ki :)
2012. aug. 24. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm! (Ilyen színezőt amúgy Rossmannhoz hasonló boltokban lehet kapni?)
2012. aug. 25. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem a Rossmann a legjobb választás vagy valamilyen fodrász kellékes, ezekből városon elég sok van :)
2012. aug. 26. 09:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 26. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!