Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna szőkés barna hajba...

Jól állna szőkés barna hajba lila melír, lila tincsek?

Figyelt kérdés
Szőkés barna hajam van (valami ilyesmi: [link] ) és lila tincseket szeretnék bele csinálni hajszinező habbal (6-8 mosás után kijön a hajból) viszont nem tudom hogy jól állna-e, szerintetek?? Nem rég ugyan ilyen habbal kék tincset csináltam, de pár mosás után zöld lett belőle!!A lilával ez előfordulhat??(Mármint hogy később megváltozik a színe??) Lécci ha tudtok linkeljetek képet ilyen összeállítással!!

#Lila melír #lila tincs
2012. aug. 3. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, te tudod, hogy illik-e a stílusodhoz. Mert egy nagyon félénk, visszafogott lánynak szerintem ez túlzás lenne. Plusz (ez a személyes véleményem), az ilyen színű hajba, amit linkeltél, max a barna árnyalatai mutatnak jól. Én ilyen extrémebb színeket világosszőkébe, vagy feketébe tetetnék.

Lilával nem fordulhat elő, hogy zöld lesz, ne aggódj. Viszont ki fog fakulni, de ez természetes.

[link]

Ezt az egy képet találtam csak sajnos, ami kb. hasonlít a te hajszínedre.

2012. aug. 3. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)) Egyébként nem úgy értettem hogy lilából zöld lesz, hanem valami más szín a lila helyett.
2012. aug. 3. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad, elég betegül hangzott, de rákerestem guglin, és rendre jól néz ki! Mondjuk világosbarnához nem találtam, de sötétbarnához nagyon szép, pl ezt találtam: [link]
2012. aug. 5. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem jól nézne ki :D én is akarok ilyet :D
2012. aug. 5. 11:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Rohamsisak: Hogy kerestél rá a google-ben??Én már mindenhogy kerestem de nem nagyon találtam :/

Egyébként köszi a választ :)

2012. aug. 5. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Így hogy "brown purple hair", egész sokat dobott ki, de olyan színű haj, amilyen a tiéd, olyat egyet se találtam.
2012. aug. 5. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. aug. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!