Jól állna szőkés barna hajba lila melír, lila tincsek?
Figyelt kérdés
Szőkés barna hajam van (valami ilyesmi: [link] ) és lila tincseket szeretnék bele csinálni hajszinező habbal (6-8 mosás után kijön a hajból) viszont nem tudom hogy jól állna-e, szerintetek?? Nem rég ugyan ilyen habbal kék tincset csináltam, de pár mosás után zöld lett belőle!!A lilával ez előfordulhat??(Mármint hogy később megváltozik a színe??) Lécci ha tudtok linkeljetek képet ilyen összeállítással!!#Lila melír #lila tincs
2012. aug. 3. 15:12
1/7 anonim válasza:
Hát figyelj, te tudod, hogy illik-e a stílusodhoz. Mert egy nagyon félénk, visszafogott lánynak szerintem ez túlzás lenne. Plusz (ez a személyes véleményem), az ilyen színű hajba, amit linkeltél, max a barna árnyalatai mutatnak jól. Én ilyen extrémebb színeket világosszőkébe, vagy feketébe tetetnék.
Lilával nem fordulhat elő, hogy zöld lesz, ne aggódj. Viszont ki fog fakulni, de ez természetes.
Ezt az egy képet találtam csak sajnos, ami kb. hasonlít a te hajszínedre.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)) Egyébként nem úgy értettem hogy lilából zöld lesz, hanem valami más szín a lila helyett.
2012. aug. 3. 16:47
3/7 anonim válasza:
Ahogy leírtad, elég betegül hangzott, de rákerestem guglin, és rendre jól néz ki! Mondjuk világosbarnához nem találtam, de sötétbarnához nagyon szép, pl ezt találtam: [link]
4/7 anonim válasza:
szerintem jól nézne ki :D én is akarok ilyet :D
5/7 A kérdező kommentje:
Rohamsisak: Hogy kerestél rá a google-ben??Én már mindenhogy kerestem de nem nagyon találtam :/
Egyébként köszi a választ :)
2012. aug. 5. 13:43
6/7 anonim válasza:
Így hogy "brown purple hair", egész sokat dobott ki, de olyan színű haj, amilyen a tiéd, olyat egyet se találtam.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. aug. 5. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!