Szilikonmentes sampon/balzsam használata?
Figyelt kérdés
Hogy őszinte legyek meghülyítettek a biohajápolással :) Udorítóan száraz, szééttört hajam van pedig sohase csináltam vele semmit pl festeni, beszárítani, még a göndörítést se ismeri a hajam. Azt olvastam, hogy a szilikonmentes cuccok jók, mert egy idő utána lekoptatják a hajról azt a réteget és így újból jut tápanyaghoz a haj. Na de most nem tudom... Pl baleaás cuccot megérné kipróbálni? Szilikonmentes és van száraz hajra való is.
Csak félek, hogy annyira el fog törtni, hogy kopaszra nyírhatom le.
2012. aug. 24. 10:18
11/11 anonim válasza:
Lehet már írták, bocsi: ha hajszappanra váltasz, az első 2-3 hónapban mindenképp oblitsd át a hajad citromos vagy almaecetes vízzel hajmosás után, hogy helyreálljon a fejbőröd ph-ja. Én ha három éve használok hajszappant és imádom, nem roncsolja a hajam és kevésbé zsirosodik. Ha néha sima samponnal mosom, fényesebb és puhább lesz a szilikontól, de hamar elnehezedik, zsírosodik. Hajvégápolásra viszont jók lehetnek szilikonos termékek is, én most egy nem kiöblítendő hajbalzsammal fogok kísérletezni, amit a fodrászom ajánlott és jókat olvastam róla. A fejbőrödre viszont sokkal jobb választás a szilikonmentes szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!