Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki rendelt már a happyhair...

Valaki rendelt már a happyhairshop.hu nevű oldalról?

Figyelt kérdés
Csatos humán póthajat szeretnék venni, nem túl drágán (50 cm 20000HUF körül) és nincs ötletem hol vegyem/rendeljem. Ha valakinek van tapasztalata írjon! Egyébként Nyíregyházán lakom, úgyhogy ha valaki tud valami boltot itt, vagy van a leírtaknak megfelelő eladó póthaja azt is leírhatja nyugodtan!
2012. aug. 23. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon régi a kérdés de én most rendeltem 1 hete, egy sz@r seprű szerű, száraz, sprőd szemetet küldtek. A panaszra annyit reagáltak, hogy nem térítik vissza az árát, kicserélni értelme se lett volna (mire?), szóval bárhonnan, csak innen ne rendeljetek.
2020. febr. 4. 01:52
 2/3 anonim válasza:
Kedves kerdezo, biztosithatunk rola, hogy minosegi pothajakat 100% emberi hajbol keszult csatos pothajak szerepelnek kinalatunkban, eddig meg nem tortent olyan hogy a haj minosege miatt lett volna szukseg a reklamaciora, csak ha a hajszin eltert a vevo eredeti szinetol illetve a hajhossz nem passzolt. Ha a vevo sertetlen eredeti allapotban visszakuldte reklamaciora a pothajat minden problema nelkul kicsreltuk a megfelelo darabra esetleg visszafizettuk a penzt. Kedves valaszolonak minden e-mailre es hivasara valaszoltunk. Ami a reklamaciot illeti abbol az
2020. febr. 6. 15:57
 3/3 anonim válasza:
Ami a reklamaciot illeti abbol az okbol kifolyolag nem ismertuk el, hogy hajapolasi kozmetikumokot alkalmazott a pothajra. Benne all a reklamaciorol valo tudnivalokban es az uzleti feltetelek kozott, hogy ebben az esetben a reklamacio sajnos ervenytelen, melyre a vevot figyelmeztettuk. A mi reszunkrol minden korrektul jatszodott le. ☺️
2020. febr. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!