Melyik oldalról tudnák csatos póthajat rendelni?
Régebben gondolkoztam a hajfellvarráson, de rájöttem, h túl macerás lenne számomra 2-3 havonta újat rakatni. Inkább olyanra lenne szükségem, amit néha felrakok, ha megyek buliba és kész :) Ha vki tud egy jó oldalt, ahonnan rendelhetek, irja le :) vagy van itt valaki, aki ezzel foglalkozik?
esetleg a tapasztalatait megoszthatná velem, akinek ilyen van :))
Ebayen a legolcsóbb, pont most nézem, nem régen. Csak ott elég nehéz a színt jól kiválasztani.
Viszont sokféle van, van olyan ami könnyen kijön és van olyan mit úgy nyúzhatsz mint a saját hajadat.
Kétségkívül nyúzható változat: [link]
Színes díszítő clip-in tincset rendeltünk. Apukám egy helyett rögtön 3-at rendelt, azt mondta tetszeni fog az osztálytársaimnak, adjam el :D. Bocs a plusz bio infóért... 14/L
Ja és youtubeon találsz videókat hogy hogy tanácsos betenni, hogy ne legyen feltűnő :).
előző vagyok
Ebay:
bal oldalt tudod állítgatni hogy mi alapján szeretnél keresni, színt, hosszt, árat, emberi (?!) vagy szintetikusat, mindent. Angol tudás nem árt. Sok sikert :)
bocs elrontottam nem luxury hanem luxy:
ez a legjobb, a luxuryról semmit nem tudok:
[link] a shopnál tudsz válogatni
youtubeja: http://www.youtube.com/user/LuxyHair mindenn ott van, és ingyen szállítási díj
2. vagyok
teszvesz, vatera: 10ezertől...de indiai szal kb 3 honap én vettem már onnan azokat is külföldröl rendelik és teszveszen meg vaterán adják tovább
európai a legjobb az 30ezer felett
Én innen vettem, nekem bevált. Nem használom minden nap, csak ha olyan kedvem van. Tényleg olyan mintha a saját hajam lenne :)
www.missdiamond.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!