Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel kezeljek odalent?

Mivel kezeljek odalent?

Figyelt kérdés

Leszőrtelenítettem a szeméremdombomat és a nagy szeméremajkaimat. Sosem szokott kipattogni, most mégis ez áll fent. Bekentem bőrnyugtató krémmel, hátha az segít. Barátom ma jött haza, 3 hete nem láttuk egymást, nagyon hiányzunk egymásnak. Még nem feküdtünk le, de ma szerintem fenn áll az esélye. Kipattogzott puncival kicsit kevesebb önbizalmam lenne, annak ellenére, hogy egyáltalán nem félek az első alakomtól. Mivel kezeljem, hogy estig elmúljon? Valamint az gond, ha pár 1-2 centis szőrszál megmarad véletlen? Egyelőre nem látok, de biztos lapulnak azért :D

Köszi az értelmes válaszokat!

18L 20F

2012. aug. 23. 15:13
 1/3 Fülünyúl ***** válasza:
Gondolom mostanában kezdtél szőrteleníteni odalent, ezért pattogzik ki, nincs hozzászokva a bőr. Idővel ez csökkenni fog, vagy teljesen el is múlik. Addig is a bőrnyugtató krémek a megoldás, lehet kapni pont szőrtelenítés utánra is, ugyanis van akinek pl. a lába is kipattogzik. Szóval vegyél olyasmit. Arra ügyelj, hogy csak a nagyajkakra kend és körülötte ahol szőr volt, a hüvelybe ne.
2012. aug. 23. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3 hét távollét után "annyira fogsz hiányozni" ;) a barátodnak, ha sem az a pár szőrszál sem a kipaggozás nem fogja zavarni!
2012. aug. 23. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:
A mostanság kezdtem el szőrteleníteni, az 2 éve volt. Köszi a megnyugtató válaszokat :)
2012. aug. 23. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!