A szemöldökszedés fáj?
Figyelt kérdés
Nekem most lenne az első (kozmetikus) anyám meg a nővérem azt mondta, hogy nem fáj. Az epilátorra is ugyanezt mondták és nekem az is fáj :D
15/L
2012. aug. 23. 11:22
1/6 anonim válasza:
az epilátor azért az teljesen más. a szemöldökszedés nem fáj, ha nem csípi be a csipeszbe a bőröd a kozmetikus. ha meg gyantával szedi, akkor még az se vészes.
2/6 A kérdező kommentje:
Gyantával szedi, megmutatja és ha nem teljesen jó akkor igazít rajta csipesszel.
2012. aug. 23. 11:28
3/6 anonim válasza:
az első még kicsit kellemetlen lesz de utána meg fogod szokni . én 14 éves vagyok és mivel nekem nagyon csúnya volt már fél éve szedetem. és már egyáltalán nem fáj.
4/6 anonim válasza:
Az első alkalom kellemetlen, de én már meg sem érzem, 10 éve szedem.
5/6 anonim válasza:
Fáj. De túl fogod élni! :D
Úgy tudom még senki sem halt bele szemöldökszedésbe.
Ne aggódj. A szépségért meg kell szenvedni.
Néhány alkalom után hozzászoksz az érzéshez.
Nekem bekönnyezett a szemem és folyton markolásztam az ágyat ha a kozmetikus csinálta.
Úgy hogy ma már magamnak szedem, mert az nem fáj annyira. Sőt...
6/6 anonim válasza:
Ha kicsit megfeszíti a bőrt akkor nem.Magamnak úgy szoktam, ha fáj, kérd ezt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!