Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő kell ahhoz hogy...

Mennyi idő kell ahhoz hogy ilyen hosszú hajam legyen? 12/L

Figyelt kérdés

kb ilyen a hajam ha ilyen formájúra bevasalom most: [link]

és ilyesmi hosszúságura szeretném megnöveszteni: [link]

szerintetek mennyi időbe fog telni? és vannak olyan szerek amiktől gyorsabban nő a hajam? kérlek minél gyorsabban megszeretném növeszteni :/ !

2012. aug. 23. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Használj ricinus olajat, a patikákban lehet kapni 300-400 ft-ba kerül 1dl és az nekem elég sok alkalomra elég :) ... nekem bevált fényesebb (nem zsírosabb!!) lett tőle a hajam, és dúsabb is lesz tőle, mert serkenti a haj növekedését :) És ha rendesen használod akkor elég gyorsan megnő a hajad (itt nehogy félre értsd, nem 1-2 hét) minimum fél év kell neki de annál lehet több... viszont saját tapasztalatból mondom: tényleg gyorsabban nő :)
2012. aug. 23. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem másfél év, de számítsd bele, hogy kb. félévente 3 centit érdemes levágatni, hogy nem törjön, ha meg állandóan vasalod, akkor lehet, még többet kell majd vágatni vagy letörik.
 3/9 anonim ***** válasza:
Ricinusolaj segit...általában minden hónapban 1 cm.t- nől a haj,ha a ricinusolajat használod akkor talán 3-4 cm.-t is nől és segit a hajhulláson is...
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
2012. aug. 23. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok :) itt egy videó, hogy hogy használd :)

[link]

2012. aug. 23. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Minimum 1 év mire olyan hosszú lesz.

Én is növesztem a hajam. Nekem is vállig érő. (Tavaly vágattam le a melleim alá érő hajamat.)

Én Bánfi hajhullás elleni sampont használok, mert gyógynövények vannak benne, és valóban kevesebb hajam hullik ki.

Vaddisznó sörtés hajkefét használok és csak napi kétszer fésülködöm (reggel és este). Nem szabad sokat fésülködni. Egy héten legalább egyszer hagyom hogy a természetes levegőn száradjon meg a hajam.

Ionlézeres hajszárítót használok, ami kíméli a hajszálakat, és megpróbálom minél távolabb tartani a hajamtól.

Nem használok semmilyen hajformázó cuccot, se hajvasalót, semmit.

Langyos és hideg vízzel öblítem le a sampont a hajamról, mert a meleg víz nem tesz neki jót.

A vizes hajat nem dörzsölöm a törölközővel, csak turbánt csinálok és hagyom hogy felszívja a nedvességet a törölköző.

És néha én is használok ricinus olaj pakolást. De max csak 1 vagy 2 havonta.

Kétnaponta fejbőr masszázst csinálok, ami serkenti a vérkeringést a fejbőrben, így gyorsabban nő a haj.

Hú.. hát nagyjából ennyi. :)

Amúgy tavaly hátul tüskés, egészen rövid hajat vágattam, és egy év alatt vállamig érőre nőtt. Szóval elég gyorsan nő. Jövő ilyenkorra remélem már kétszer ekkora lesz. :)

Jó hajnövesztést!

2012. aug. 23. 11:27
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó: nagyon köszönöm a jó tippeket :))
2012. aug. 23. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:

;-) Szivi!

Úú, egy fontosat kifelejtettem! Ha anyagilag megengedheted magadnak akkor szedj valamilyen haj erősítő kapszulát. Én Revalidot szedek és sokkal gyorsabban nő a hajam, erősebb, szebb. (90 db-4.000 ft körül van, 3 hónapra elegendő) Biovannét is használtam, de az nekem nem annyira volt hatásos.

A Revalid jó és a HairClinic is.

Plusz a bőröd is szebb lesz és a körmöd erősebb, gyorsabban fog nőni.

2012. aug. 23. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem derékig érő hajam van, és nagyon egyetértek az előző válaszolóval: minél kíméletesebben bánsz vele, annál jobb lesz a helyzet. :)

A hajam mindig nagyon szép volt, és kb. 12 éves korom óta hosszú. Sosem festettem, vasaltam, sőt szárítani is csak úgy szoktam, hogy turbánban, majd a szabad levegőn. Nekem fafogú hajkefém van, nagyon gyorsan és kíméletesen ki lehet a gubancokat is bontani vele, nem karcolja a hajszálakat. Szerintem próbáld inkább te is mindentől védeni-kímélni, nem ér annyit a vasalás, hogy tönkretedd vele a hajad. Mindig az egészséges a legszebb. :)

2012. aug. 23. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!