Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek ha nehezen kezelhet...

Mit tegyek ha nehezen kezelhető a hajam?

Figyelt kérdés

Egy ideje vasalom a hajam semmi baj nem volt. Néha használtam hövédőt de nem mindig. Fontos lenne hogy mindig használjam? Nektek melyik jött be ami nem túl drága? A hajam inkább zsirosodásra hajlamos volt. Aztán meguntam a vasalást és most ugy döntöttem ,hogy veszek valami hajkiegyenesítőt vettem egy Got2be Straing hair vagy valami ilyesmi ami 2 tubust tartalmazot egy nagyon büdös cuccot amit a hajon kellet hagyni 25 percet utána egy fixálot ezek után a hajam elkezdett hullani, kezelhetetlen lett, száraz, fényten

, nem is olyan dús. Többet nem használtam és a vasalást abba hagytam a nyárra. Mit tegyek hogy vissza álljon? Milyen sampont balzsamot használjak? Pakolást hdjtablettát? Vitamint? Minden segítség jöhet zava hogy a hajam hull mégmindig egy picit..nem olyan fényes meg dús legyen? Lehetöleg nem 2000-3000 stb. akarok kiadni emiatt szoval tinj pénztárcaa kötve.:)

2012. aug. 22. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

először is, kezdjük ott, hogy mint tudjuk a haj szépsége belülről fakad, tehát hiába tetted tönkre kívülről, belülről kell rendbe tenned.

a legolcsóbb "vitamin" mitől csodaszép lesz a hajad, az az élesztő. én mikor száraz a hajam negyed kockát eszem meg naponta. 1 kocka kb 50 forint, max. de szerintem elég megenni hatod kockát is, én szeretem, a legtöbb ember utálja.

nos ha ez megvan, akkor meg kéne menteni a meglévő hajad. egy vágatás sokat segít, ha nem is sokat, legalább pár centit, mert ha már törik a vége az a törés nem marad abba, hanem egyre feljebb fog törni, gyorsan le kell vágni ott, ahol még ép.

és végül az olcsó hajápoló. hát elve ha száraz és fénytelen a hajad, minden hajmosás után pakolást kéne rátenni. de ha erre nem futja, akkor hajmosás előtt kb a hajad felétől kend be olíva olajjal.

ja és még egy jó tanács, ha zsíros, de fénytelen, fakó, megkínzott a hajad:

úgy moss hajat, hogy sampont csak a hajtövekre raksz, a végét nem mosod meg vele, csak ahogy öblíted le,akkor lötybölöd meg picit, így a sampon nem szárítja tovább a hajad.

balzsamot, vagy pakolást meg csak a hajvégekre rakj, mert így nem fog úgy zsírosodni.

a legjobb barátnőm fodrász, tőle tudom ezeket a praktikákat! remélem tudtam segíteni!

2012. aug. 22. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
ès ez az élesztős dolog bevált neked? fodrásznál voltam és megszabadultam a töredezett hajamtól de a drága fodrász csak annyit jegyzett meg hogy 'hullik a hajad'. Nekem a kokusz olajat is ajánlották hogy kenjem a hajra meg sört is, nem tudom hogy ez jo ötlette? Mondták még a bánfi hajszeszt? És van valami pakolás ami nektek bejött?:)
2012. aug. 23. 11:05
 3/4 anonim válasza:
Kovaföld kapszula, gyógyszertárakban kb 1500 ft körül mozognak, ha, köröm bör erősítő, megéri kipróbálnod. :)
2012. aug. 26. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
ne szarakodj !!! vágd le szarba!!
2012. aug. 26. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!