Hajszínező nem szárítja ki a hajat, nem lesz tőle "seprűs", nehezen kezelhető a haj?
Figyelt kérdés
Alapból felül zsíros, alul száraz típusú a hajam, ezért kérdem, hogy nem e ártanék vele jobban a hajamnak.2010. júl. 13. 21:32
1/5 anonim válasza:
nekem pont,hogy puhábbá és fényesebbé teszi a színező:O
2/5 anonim válasza:
őőő..
színeset(pl lila) vagy natúr színt(pl szőke) akarsz?
mert nem mindegy.
ha le kell "szívatni" a hajad akkor nem jó.
ez annyiból áll hogy kiszívja a színt a hajadból. picit elroncsolja a hajad de nem vészed. ha sima alapszínt szeretnél azzal nincs probléma. a barna vagy és feketét teszel rá akkor nincs mitől félned mert max puhábbá teszi.:)
3/5 anonim válasza:
előző vagyok. bocsi a helyesírási hibákért.:S
4/5 A kérdező kommentje:
jajj leszívatni, dehogy, nem kell mindig szívatni.
Amúgy barnát akarok a barna hajambólXD Vagyis inkább élénkíteni, meg egy más árnyalatot, ami jobban állna. :)
2010. júl. 16. 22:55
5/5 anonim válasza:
akkor nincs mitől félned.:)
azért mondtam a színeset mert nekem is sokszor leszívták és semmi sem történt vele. akkor nyugodtan kezdj bele.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!