Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szedjek gyógyszert?

Szerintetek szedjek gyógyszert?

Figyelt kérdés
A pattanásaimra kéne. A bőrgyógyász tanácsolta. Most másodszorra voltam nála és azóta javult is. Gyógyszert nem igazán szeretnék szedni mert csak 13 éves vagyok és lány vagyok.És ezen kívül még van más bajom is amire gyógyszert kell szednem.Nem igazán szeretnék szedni. Milyen mellékhatásai vannak kitudja.Mindegyik kenőcs miatt jobban kiütött.Kentem hintőporral és attól lett jobb. Szerintetek a hintőporon kívül mit tegyek hogy elmúljanak a pattanásaim.
2012. aug. 22. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:

kend át Neogranormon-os kendővel a pattanásokat, hátha. nekem a lábamat el sem hinnéd az milyen szépen helyrehozta:)

mostanság a hátamat is azzal törlöm át, remélem jó lesz arra is:)

szerintem se szedj gyógyszert. el fognak múlni a pattanásaid, de most ilyen korban vagy..

2012. aug. 22. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
hintőpor? neogranormon?
2012. aug. 22. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a hintőport+neogranormon konbinációt. Köszönöm a válaszod.
2012. aug. 22. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell a gyógyszer, fiatal vagy, a hormonváltozások miatt vannak pattanások, de ezek idővel el fognak múlni. Ha a hintőpor bevált, hát használd tovább. Ha heges, sebes az arcod a pattanások miatt, akkor a neogranormon is jó lesz.

Egyébként a teafaolaj is jó a pattanásokra.

2012. aug. 22. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem baromság ez a gyógyszerellenesség. Az A vitaminos készítmények tényleg kicsit brutálisak, azokkal vigyázni kell,de a többi antibiotikumos készítményt nyugodtan használd, ha a bőrgyógyászod felírta
2012. aug. 22. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne szedj gyógyszert. A te korodban leginkább hormonális okai vannak a pattiknak, idővel majd csillapodik - a bőrhibákkal együtt. ezen meg ugye csak hormontablettákkal lehetne segíteni, ami a te korodban tilos.

Szerintem próbálj ki több krémet (Duac, Zynerit, Dalacin, Izotrexin, stb.), hátha valamelyik beválik. Volt, amire én is rosszul reagáltam, volt, ami hatott, ez ilyen játék.

Ha évek múlva (úgy 16-18 éves korod körül) is tarthatatlan a helyzet, akkor vállald be szerintem a gyógyszert.

Addig szerintem napi kétszeri arctisztítás-tonizálás-hidratálás (mindegyik fontos!), heti egyszeri radírozás, egy arcpakolás, és havi egy kozmetikus.

2012. aug. 22. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Isotretinoinos vagy antibiotikumos cuccot akar felírni? Egyébként szerintem egyik sem annyira gáz, mint amilyennek mondják, de azért én is azt ajánlom, hogy csak végső esetben írasd fel. Azért ezeket nem szokták csak úgy ok nélkül ajánlgatni, nyilván azért mondta az orvosod, mert a pattanásaid hegesedéssel járhatnak, ami sajnos örökre megmarad, és ezt szeretné megelőzni.
2012. aug. 22. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!