Szerintetek szedjek gyógyszert?
kend át Neogranormon-os kendővel a pattanásokat, hátha. nekem a lábamat el sem hinnéd az milyen szépen helyrehozta:)
mostanság a hátamat is azzal törlöm át, remélem jó lesz arra is:)
szerintem se szedj gyógyszert. el fognak múlni a pattanásaid, de most ilyen korban vagy..
Szerintem sem kell a gyógyszer, fiatal vagy, a hormonváltozások miatt vannak pattanások, de ezek idővel el fognak múlni. Ha a hintőpor bevált, hát használd tovább. Ha heges, sebes az arcod a pattanások miatt, akkor a neogranormon is jó lesz.
Egyébként a teafaolaj is jó a pattanásokra.
Szerintem még ne szedj gyógyszert. A te korodban leginkább hormonális okai vannak a pattiknak, idővel majd csillapodik - a bőrhibákkal együtt. ezen meg ugye csak hormontablettákkal lehetne segíteni, ami a te korodban tilos.
Szerintem próbálj ki több krémet (Duac, Zynerit, Dalacin, Izotrexin, stb.), hátha valamelyik beválik. Volt, amire én is rosszul reagáltam, volt, ami hatott, ez ilyen játék.
Ha évek múlva (úgy 16-18 éves korod körül) is tarthatatlan a helyzet, akkor vállald be szerintem a gyógyszert.
Addig szerintem napi kétszeri arctisztítás-tonizálás-hidratálás (mindegyik fontos!), heti egyszeri radírozás, egy arcpakolás, és havi egy kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!