Mit lehet tenni a pattanások ellen? Mit tegyek, hogy ne hulljon a hajam? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy 15 éves lány vagyok, most kezdem a középiskolát.Tiszta lappal szeretnék indulni. A régi sulimba elítéltek, mert nem vagyok valami szép...Nem tudom mitől, de néha pattanásos vagyok nagyon, néha meg egyáltalán nem. Ez mitől van? Mit lehet tenni ellene? A másik a hajam..megint elkezdett hullani, anyukám szerint a hajvasalástól..Én sajnos olyan vagyok, hogy mindig elfekszem a hajam, sehogy se áll, és a suliba meg nem mehetek úgy mint Szörnyella..Mit tegyek az ellen, hogy kevesebbet hulljon? Vagy az ellen, húgy ne álljon össze vissza felkelés után? Előre is köszi a segítséget! :) 15/L2012. aug. 22. 14:34
1/4 A kérdező kommentje:
*hogy
Bocsánat elírtam XD
2012. aug. 22. 14:35
2/4 anonim válasza:
a pattanások életkori sajátosság, de egy kozmetikus sokat tud segíteni és az általa ajánlott termékek is. A hajadnak tényleg nem tesz jót az állandó vasalás. Fontos hogy jó fazonra legyen levágva fodrász által, ha hosszú fogd össze lazán ájszakára akkor talán nem alszod el annyira.
3/4 anonim válasza:
gondolom, a hormonoktól vagy pattanásos időnként. Max. kozmetikus tud rajtad segíteni, időnként tisztíttasd ki a bőröd.
A hajadra szedjél hajvitamint, és egy olyan fazont kellene találni, amit nehéz elfeküdni. Én azért utáltam a rövid hajat, mert mindig elfeküdtem. Azóta mindig váll alá ér, azzal nincs gond. Én is azt mondom, hogy ne vasalt minden nap, néha csinálj más frizurát, csatold el vagy kösd fel.
4/4 anonim válasza:
Pattanásos bőrömön a BRTC Blemish Recover krémje segített, nem tudom neked erre szükséged van-e vagy elég egy kozmetikai kezelés is ha nagyon nem vészes.
A hajadra használj hővédőt vasalás előtt és ne vasald halálra, csak hogy épp normálisan álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!