S. O. S! Nagyon szálkás, száraz a hajam! Mit csináljak még vele? (bővebben lent)
Alapból világosbarna hajam van,de van benne néhány szőke és vörös melír.Nem vasalom,nem göndörítem.Hetente kétszer mosok hajat,szóval nem szárítom minden nap.Kéthavonta vágatok is belőle,szóval ez sem lehet baj,a végei nem is töredezettek.Mégis nagyon szálkás és száraz a hajam.
Ilyen sampont használok:
Festett,melírozott hajra van,hajerősítő sampon.
Ilyen a balzsamom:
Ami a lap tetején van az a Garnier avokádós.
Illetve itthon készítek hajpakolást,amiben van:ricinus olaj,oliva olaj,sör,joghurt/kefir,tojás.
Esetleg még mit tehetnék bele a pakolásba,ami ugyanígy táplálja a hajat?
Vagy valami csodatea vagy más,ami bevált?
A válaszokat köszönöm előre is!:)
Nekem iszonyatosan száraz volt a hajam, az első hajfestés után, ami bevállt az a L'Oreal Kérastase samponja( [link] és hozza a pakolás ( [link] Eléggé drága, de sokáig elég, mivel nem kell belőle sok. Nekem kb. fél év alatt teljesen rendbe hozta a hajamat. Azóta Gliss Kur sampont használok és a Kallos tejproteines hajpakolását. Ha két hajmosás között pedig száraz lenne a vége akkor pedig Gliss Kur hajolajat: [link]
Nekem egyik Garnier termék sem jött be eddig, soha, se akkor amikor természetes volt a hajam, se most, sőt még a ricinus olajas hajpakolást is kipróbáltam az se segített semmit. Sztem érdemes beruházni a Kérastase cuccokra, drága nagyon, de megéri, és nekem mindenki azt kérdezte, hogy mit csinálok a hajammal, h ennyire szép lett, uh erősen ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!