Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 12 éves lány vagyok és tele...

12 éves lány vagyok és tele vagyok pattanással. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
már mindenféle krémet meg ilyesmiket rákentem a fejemre. Sörélesztő tablettát is szedtem már. Egyik se sem segített és a hajam is nagyon hamar zsíros lesz: megmosom és másnap már megint zsíros. A bőröm is zsíros úgyhogy naponta többször is megmosom meg bőrradírt is használok de az sem segít MIT TEGYEK??

2012. aug. 21. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Túl sok zsíros, mű, és egészségtelen kaját eszel, esetleg nem is sportolsz, alapozót használsz, stb. na, ezeken változtass
2012. aug. 22. 00:11
 2/7 anonim válasza:
100%
ne használj semmilyen kencét az arcodra csak mosd meg reggel is és este is.A hajadat pedig próbáld valami növényi samponnal mosni.
2012. aug. 22. 00:21
 3/7 anonim válasza:
100%
az arcodat mosd le propoliszos szappannal ( [link] ezzel, az segíti a pattanások elmúlását, és nem is lesz olyan zsíros az arcod. a hajadra az Alverde márkákból ajánlanák, gyógynövényes kivonatúak,nem drágák,és használnak,DM-ben lehet kapni mind a kettőt
2012. aug. 22. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Igazuk van az előttem szólóknak, ne kenj ráé semmi sz@r krémet. Keress rá a neten, hátha van vmilyen természetes megoldás a pattanásokra (naturland termékeket nem ajánlom)

Amúgy a hajad attól is zsírosodhat gyorsan, ha sűrűn taperolod.

2012. aug. 22. 01:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Bőrradírt csak heti 1x használj, különben nagyon elkoptatod a szaruréteget, amitől nem lesz jobb a helyzet. Kaphatók olyan krémek, amik kifejezetten zsíros bőrre vannak, ezeket nyugodtan alkalmazhatod (legjobb ha kozmetikustól kérsz tanácsot ezügyben), és napi többször inkább tonikkal töröld át az arcodat víz helyett! Ha lehet, alkoholmentessel, az nem szárítja a bőröd. Egy kozmetikus :)
2012. aug. 22. 19:46
 6/7 A kérdező kommentje:
na ezt még nem próbáltam. köszönöm majd megkérem anyut h vegyen :)
2012. aug. 22. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:

A hajadra probald ki hogy hetente 1-2-szer hajmosas elott tobb oraval bekened a tovet es a hajad veget ricinus olajjal vagy hajnak valo petroleummal.Legtobb embernek hasznal zsirosadas ellen , sot dusabb lesz tole a hajad,valoszinuleg nem fog korpasodni egy ido utan.Ami utan bekented a hajad tekej ra egy foliat es tegyel ra egy sapkat.Persze ido kell ameddig hatni fog.Jol mosd le a hajad hogy ne maradjon petroleum szagu.

Menj el egy gyogyszertarba es kerj valami arclemosot ( jo minosegut) pattanasok ellen.

2012. szept. 26. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!