Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szőke haj miért fiatalosabba...

A szőke haj miért fiatalosabban néz ki mint a fekete?

Figyelt kérdés
Na a fekete hajú lányok se.öregnek néznek ki, de vhogy a szőke hajú nők, lányok fiatalabbnak tűnnek. Van erre magyarázat, vagycsak nekem rossz a ítéloőképességem?

2012. aug. 20. 10:19
 1/7 anonim válasza:
100%

Mert a szőke az világos, vidám, a fekete pedig sötét, gyászos szín.

Egyébként én fekete vagyok, és engem ne öregbít a fekete szín, mert fekete a szemem is.

2012. aug. 20. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mert a szőke világosabb .
2012. aug. 20. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Mivel nagyon sok gyerek szöke, és csak késöbb barnul be, ezért a fiatalsággal köti össze az ember gondolatban.

2. A fekete csak annak áll jól, aki olyan tipusú, más esetben csak igen ritkán. Ha nem harmonikus az összkép, akkor nagyon feltünö, hogy festett szin és erröl meg mindenkinek az "ösz hajat akar eltüntetni" jut eszébe.

3. A fekete (föként még hosszú - váll alatti - és egyenes haj) nagyon keményiti az arcot, és ez csak egész fiataloknál nem hátrány.

2012. aug. 20. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészíteném még az előttem szólókat, hogy a fekete jobban kiemeli a bőrhibákat.
2012. aug. 20. 10:46
 5/7 anonim válasza:
100%
Tényleg?? Kiemeli? Ezt sosem tudtam.
2012. aug. 20. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem fodrász mondta, hogy nem ajánlja, egyrészt a bőrszínemhez sem passzol, és a bőrhibákat is kiemeli, ami végül is logikus, mert sötét keretet ad az arcodnak, és úgy nagyobb a kontraszt.
2012. aug. 20. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ácsi! Ez nagyon függ attól, hogy ki melyik évszaktípusba tartozik. Nem mindenkit öregít, emeli ki a bőrhibáit, pl tél típus. Ellenben egy tavasz rosszul járna.
2012. aug. 20. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!