Merjek szőkéről feketére váltani?
Figyelt kérdés
Főleg csajok véleményére vagyok kiváncsi.2012. aug. 16. 21:48
1/10 anonim válasza:
csakis szinező! ne tartós, attól nem fogsz tudni megszabadulni
2/10 A kérdező kommentje:
De a színező nem fogja be nem ?
2012. aug. 16. 21:53
3/10 anonim válasza:
Neeee! A feketétől zord lesz a tekinteted, a szőke viszont "lágyít".
5/10 anonim válasza:
Szerintem se..! Én szőkéről vörösre álltam át és tökre megbántam.. Zavar, hogy sötétebb, pedig ez még közel sem fekete ugyebár.. Sanszos, hogy megbánnád te is..
6/10 anonim válasza:
Természetes szőke vagy? Inkább ne.
Egy osztálytársam bordóra festette a természetes világosszőke haját, és nem kopott ki rendesen, pedig csak színező volt.
Akkor a fekete még durvább....
7/10 anonim válasza:
A festett fekete haj senkinek sem áll jól, de ha lebeszélhetetlen vagy róla, akkor mindenképpen fokozatosan csináld, ne rögtön feketére fesd, hanem pl. először világosbarnára, majd középbarnára, így. De inkább ne fesd be a hajad feketére soha.
8/10 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, a festett fekete sosem néz ki jól, túl erélyes és erőltetett. A szőkéken meg pláne.
Az egyik barátnőm, ő természetes szőke, befestette feketére és katasztrófa volt. Most azon van, hogy megszabaduljon tőle és vágyik az eredeti hajszíne után! Szerintem minden szőke előbb-utóbb megbánja a feketítést. A természetes szőke gyönyörű, főleg a rengeteg hidrogénezett között. A fekete teljesen megváltoztatja az arcod. Persze, a te dolgod, de szerintem ne fesd be. Inkább a szőke vagy a mogyoróbarna árnyalatai közül válogass, ha változást akarsz.
9/10 lauka05 válasza:
Szerintem se!!Először csinálj valami szép barnát ha annyira akarsz változtatni,de arra készülj fel hogy fakulni fog szóval 2hét múlva fesd be újra.A színezőről meg annyit hogy ugyanolyan mint a festék.Egy barnából még mindig többet ki tudsz hozni pár melírt belerakatsz ha megunod meg akár szőkére is vissza tudod csinálni lassan.De a fekete az makacs :)Én is szőke voltam aztán csokibarna,imádtam de jött egy hülye ötlet és befestettem feketére hátt fuujjj:) Úgy néztem ki mint valami öreglány:)Meg amikor festettem még a fürdőbe a plafon is olyan volt.... kiidegelt :D Most aranybarna a hajam és imádom!Soha többet fekete!!Jah,és 5 cm bánta a hajamból.
10/10 anonim válasza:
Nem javaslom, ha természetes szőke vagy, akkor talán 10%, ha jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!