14 éves vagyok, eddig háromszor volt festve a hajam (szőkéröl feketére) évente kb: 2-3 alkalommal festem, kihullhat a hajam 20-25éves koromra? Van vmi ami tényleg használ és hajtömegnövelő szer?
A fekete hajfestékben még a szőkénél is több méreganyag van, ezt kevesen tudják.
Nekem egyszer volt feketére festve a hajam, hullani és töredezni kellett tőle. Kb. 1,5 év volt mire úgy-ahogy helyrejött. A fodrász mondta, hogy sok ebmernek nem bírja a haja ezt a fajta méreganyagot.
Tehát igen, megvan az esélyed arra, hogy hulljon a hajad tőle és kevesebb legyen néhány éven belül, de azért kopasz nem leszel :)
hát pedig ígyvan. Amúgy meg, mint ahogy minden ember más és más, hajfestékben is valakinek jobban bírja a szervezete a fekete festéket.
Amúgy meg a szőke ezerszer jobban roncsolja a hajat, töredezett lesz menthetetlenül. Nekem mikor szőke volt 5 éven kersztül semmit nem nőtt a hajam. Mióta fekete azóta plusz 10 centivel hoszabb ( és a lapockáig növesztem tovább) szőke hajszínnél ez nem ment volna.. mert úgy nézett ki a hajam mint a seprű vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!