Nem fog le jönni?

Figyelt kérdés

fúi vagyok és nagyon pattanásos vagyok és azt mondták tegyek az arcomra egy kis korrektort és az lenne a kérdésem hogy?

1.nem fogy lejönni egy idő után?

2.ha a lány meg puszil nem fog lejönni nem fogja az ajkain érezni a korrektort?

3.nem lesz feltünő?

2012. aug. 19. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

1. de le fog jönni, legalábbis nekem le szokott jönni.

2. de le fog jönni, azt még nem próbáltam xD de ha nem raksz rá sokat akkor nem

3. ha jól elkened és a bőrszínedhez igazodik akkor nem

2012. aug. 19. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:

egy tuti tippem van!

ne egyél húst! és próbálj meg minnél kevesebb állati eredetű fehérjét enni

vegyél gyulldás csökkentő krémet, kend fel vastagon a pattanásaidra és hagyd rajta kb 20 percet, ezután most meg az arcot vízzel, majd radírozd le a bőröd ( a legjobb ha összekeversz 1 evőkanál olivaolajat és egy csapott kanál kristálycukrot)

hidd el beválik:) a korrektor nem jó a bőrödnek

sok sikert kíván egy kozmetikus:)

2012. aug. 19. 23:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló hús nélkül nem tudok élni:) a másik meg az hogy mennyi idő alatt használ ez az oliva olajas cukros izé?

sima olaj is jó vagy az nem? jah és köszönöm a válaszokat

2012. aug. 20. 02:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkább ne egyél csokit, chipset... a hús nem számít. De ha lehet ne vörös hús legyen... vagyis ezzel azt akarom mondani, hogy jobb ha átváltasz szárnyas húsokra, halra. Arctej, tonic, elengedhetetlen reggel és este ahhoz, hogy teljesen tiszta bőröd legyen. Garnier termékeket nem ajánlom, mert arra elég sok ember mondta, hogy még több jött ki neki (pattanás), persze embere válogatja. De L'Oreal nálam mondjuk bevált. Nekem (már majdnem teljesen) elmúltak tőle. Alig láthatóak már. Nem ajánlok ilyen alapozókat stb. Attól általában mégtöbb jön ki, mert eltömíti a pórusokat. Főleg, ha nem használsz alá semmilyen alap krémet. És a legtöbb fiatal nem is. Remélem tudtam segíteni. :)
2012. aug. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!