Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak a Solutio Antisudoricával kapcs. Ban?

Figyelt kérdés

Hétfőn vettem, bekentem magam egyből miután hazaértem(türelmetlen voltam), illetve este. Másnap nem izzadtam.:) Aznap este is bekentem vele magam, eddig ma is minden ok. Én vizes vattára tettem, egyelőre hála Istennek, nem viszket,nem csíp,nem sebes.

Volt valaki, akinél elmúlt a hatása? (én ettől félek...)

Akkor ezután csinálhatom(ha egyelőre jó), h csak minden másnap kenem be magam?

2009. júl. 23. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hatásos,de nagyon káros,a sok alumínium tartalma miatt,rákot is lehet kapni tőle.Szóval sokáig nem szabad használni,más dezodort sem.A legjobb a hintőpor,ha bekened vele a hónaljad akkor nem fogsz annyira izzadni,és nem is káros...:)
2009. júl. 23. 11:57
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm^^ hát sajna nálam a hintőpor abszolút nem jött be, próbáltam...:( igen, tudom, h van benne aluminium, meg, h rákkeltő LEHET de hát manapság már mi nem rákkeltő(égett pirítós, v bármi, ami égett, napozás, kaják, stb) sőt van olyan dezodor is, amiben van aluminium, de sztem ha annyira brutál rosszak lennének a tapasztalatok ilyen téren, akkor nem tiltanák be a forgalmazását? o.o
2009. júl. 23. 14:27
 3/4 anonim válasza:
bocs de mi is ez a termék és mire jó? :D
2009. júl. 23. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:
ez 1 gyógyszertári izzadásgátló:)
2009. júl. 24. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!