Hajvasaláshoz milyen sampont használjak?
Figyelt kérdés
Syoss sampont akarok majd venni, és szerintetek melyik lenne a legjobb hozzá ?2012. aug. 18. 00:00
1/3 anonim válasza:
hajvasaláshoz hajvasalót használj, ne sampont :)
amúgy száraz, töredezett végű hajra való sampont vegyél. sajnos hamarosan szükséged lesz rá, bmilyen is most a hajad
2/3 anonim válasza:
hajvasaláshoz tök mind1 h milyen sampont használsz .. de használj hővédőt ,hajmosáskor meg töredezett hajra való balzsamot..
3/3 anonim válasza:
én most vettem ezt az új fajta syoss sampont,ilyen átlátszó üvegbe van,és dúsít,és javítja a hajat. ilyen csodás hajam még nem volt :D és márpedig vasalom én is :D de vegyél hővédőt is,abból is ajánlom a syoss-t,az nagyon jó: D hajvég ápolónak meg gliss kúrt ( nem tom h kell leírni XD) ilyen fehér,és nyomós,az is rettenetesen jó,és nem roncsolja a hajat ha vasalod,nekem szépen rendbe hozta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!