Mit használjak a hajvasaláshoz, ami kíméli a hajam, és viszonylag olcsó? Milyen gyakran nem káros még a hajvasalás?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 4. 23:26
1/11 anonim válasza:
hasznalj REMINGTON-t az a baratnomnel es nalam is bevallt....allithato homerseklet,a hajvegeket nem doredezi,1 simitas utan a haj sima..(kicsit reklamszerues lett XD de nem baj hehe)
2/11 anonim válasza:
Nekem a Babyliss termékei jöttek be. 5 feltét van hozzá, 8000 Ft-ért vettem. Szerintem ez nem drága, a hajat is kíméli. A lényeg hogy kerámialapos legyen. A 2-3 e Ft-osokat felejtsd el!
3/11 anonim válasza:
Jajj, bocsi félreértettem a kérdést! Én wax gélt használok hajvasalás előtt, de nem kell sok. Tartós is marad a vasalás és nem is ragad a hajam tőle.
(második válaszoló)
4/11 anonim válasza:
lehet kapni szuper hővédőket,ezek valamennyire védik a hajat.hát hogy milyen gyakran nem káros,azt csak tippelni tudom:hetente 1 még nem kéros szerintem.De ennél gyakrabban ,rendszeresen lehet h káros.mondjuk én még csak most kezdtem a vasalást,szóval egyelőre még szép a hajam...
:)
5/11 anonim válasza:
Sztem ez is egyén függő. 2-3 napja voltam fodrásznál, most először vasalták az erős hullámokkal teli hajam, én ott tettem fel a kérdést. Vasalóvédő sprayt mindig használj. Készülékből pedig az a legjobb ami csak a vasalást tudja.
6/11 anonim válasza:
a Babyliss-nek van egy nagyo jó hővédő spray-e.2fázisból áll, amit össze kell rázni, és akkor jöhet pára meg miegyéb...nem fog begöndörödni a hajad.mellesleg az egyik fázis olajos így védi is a hajad, anélkül h elnehezítené.az ára 2500-3000Ft között van , de nekem 6HÓNAPIG! elég volt...úgy hogy hetente 4-5X használtam:)
7/11 anonim válasza:
Szia, egy valamit jó ha tudsz, 160 °C -tól elégeti a hajszálakat!! Ezt egy fodrász mondta.
8/11 anonim válasza:
Jesszus...nekem 200 fokos,nem lehet másra állitani...akkor az én hajamnak annyi?? Pedig márkás és tök drágán vettem,és hővédőt is fújok rá...akkor most dobjam ki? :(
9/11 anonim válasza:
Én Avonos egyenesítő kefét használok, ami egy kefe, fém betéttel, lukacsos, és a hajszárítóval lehet melegíteni a lukacsokon keresztül. Nekem nagyon bevált, mert gyors, és jobban vasal, mint az elektromos bizgentyűk, és egyelőre nem károsította a haja, pedig minden nap használom.
10/11 anonim válasza:
Waxot a hajvasalas elott??? Te jo isten. Van meg hajad igy 4 ev utan?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!