3 hete hennával befestettem a barna hajamat vörösre (mert ugye azt hallottam, hogy tartós és nem károsítja a hajat) jól meg is fogta,de 1 hét alatt kb lejött az egész. Mi volt a baj? A hennát valami gyógynövény boltban vettem, és ilyen volt: [link]
A hennával volt a baj, vagy csak nekem nem fogja meg? Illetve olyan hajfestéshez használható dolog, ami NEM károsítja és vörös lesz tőle a hajam és tartós?
2012. aug. 17. 18:36
1/7 anonim válasza:
a Hennának az a lényege, hogy pár mosás után lejön, rendes hajfestéket vegyél mert nem tudom hol hallottad de nem károsítja a hajat, én is azthittem régebben, hogy megtöri de a fodrász mondta, hogy nem nem csinál semmi a hajaddal csak akkor káros ha pl feketét leszívatsz szőkére meg ilyenek...egyébként milyen az eredeti hajszíned?
2012. aug. 17. 18:40
2/7 A kérdező kommentje:
de sokszor hallottam, hogy van olyan ember, akinek nem jön le egyáltalán a henna... meg hát beszéltem egy fodrásszal, és az is mondta nekem, hogy nagyon károsítanám a hajam (hullana, töredezne stb.) mivel az 3 hetente festeni kéne.:/ a hajam meg jelenleg sötétszőke, mivel a nap kiszívta, de anélkül valami ilyesmi: [link] szóval én inkább távol tartanám magam az ilyen bolti hajfestékektől, de köszönöm a válaszod!:)
2012. aug. 17. 18:51
3/7 anonim válasza:
Amit használtál, az hennás festék, egyszer én is próbáltam, és úgy emlékszem, nekem sem sokáig tartott.
A tiszta vörös henna, ami por alakú és otthon kell kikeverni, tényleg tartós, és nem kopik ki a színe. gyanazt a por alakú hennát használhatod hajfestésre, amit testfestéshez árulnak, sőt az a legjobb.
Bár buta kép, a színét látod, nekem az eredeti világos-középbarna. Persze függ attól az eredmény, hogy mennyi ideig hagyod fenn a hennát, és keversz-e hozzá más növényt.
2012. aug. 18. 15:14
6/7 anonim válasza:
Mondjuk a színe abszolút nem egyezik a te hennádéval a dobozon :)
2012. aug. 18. 15:18
7/7 A kérdező kommentje:
hát igen nekem egy kicsit barnás...:) de nagyon köszönöm a válaszod! :) ment a zöld kezecske:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!