Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoli vagy barnító fújás?

Szoli vagy barnító fújás?

Figyelt kérdés
Januárba lesz a bálom és nem tudom h melyik lenne ésszerűbb. Alapjáraton kreol bőröm van.A ruhát befogja majd a fújás?

#szolárium #barnító fújás
2012. aug. 17. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit akarsz még a kreol bőrön barnítani?? A kreol már magában is túl barna.
2012. aug. 17. 19:56
 2/4 Bijjjus7 ***** válasza:
Szia. Én a csokicsöves szoláriumot javaslom, én is erre járok és szerintem nagyon szép színt ad, pláne ha szolihoz való krémet is használsz, amit bent meg is tudsz vásárolni és segíteni is tudnak, hogy a bőrödnek legmegfelelőbbet vedd meg!
2012. aug. 18. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi Bijjjus7!! :)

A másik hozzászólónak csak ennyit mondok h egy minimálisat "fakulok" télen mivel nem olyan erős a nap és ez engem idegesít :)

2012. aug. 19. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szió.Ha nem vagy elégedett a színeddel akkor én inkább a szolit ajánlanám,itt Magyarországon még nincs nagyon be járatva ez a bio fújás dolog...A másik hogy míg 3000 ft egy alaklom fújás és olyan répa sárga leszel,hogy az utcára ki nem mersz menni(Ez tapasztalat a párom nővére és pár barátnője el ment fújásra)borzalmas az eredmény és a kopás se túl szép látvány.A ruhát is be fogja mert ez mivel önbarnító ha meg izzadsz akkor óhatalanul is meg színezheti a ruhát,főleg a fehéret:(Viszont ennyiért már egy szoli bérletet is vehetsz és garantáltan nem lesz negatív az élmény,ezen kívül csoda szép csoki színed lesz.Én a Kis utca 3.szám alá járok ott van egy nagyon jó kis szoli csoki csöves gépek vannak.Próbáld ki megéri:)
2012. aug. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!