Barnító fújás?
? Elszeretnék menni Budapesten ilyen barnítós fújásra,viszont még szerencsére szopik a majd 7 hónapos babám,és nem tudom,hogy esetleg ez az anyag,amit rám fújnának,ez káros lenne-e a számára..
Használ valamelyikőtök ilyen fajta barnulási lehetőséget?
Na és Budapesten ajánlanátok olyan helyet,ahol kézzel történik a fújás,és nem géppel?
Egyszer voltam már ilyen gépin,de akkor egy kicsit foltos lettem utánna,azért szeretném most kipróbálni a kézi megoldást is.!
Előre is nagyon köszi a segítséget!
Nagyon köszi a segítséget!!!
Még annyit megtudnál mondani,hogy anyukádéknál mennyibe kerül egy alkalom,és hogy tényleg olyan 7-10 napig tart-e a hatása,és még hogy emellett ha majd nyáron is leakarnám majd magam fujatni,akkor ugyanúgy letudok majd esetleg égni,mintha nem lenne semmilyen színem? Mondjuk biztos..,de azért kíváncsi vagyok,hogy esetleg nem véd-e egy kicsit így a fújás miatt...
Előre is köszi a válaszod!!!
A második válaszolónak csak annyit szeretnék mondani,hogy én 3 éve próbáltam ki ezt a gépi dolgot,de sajnos az nem lett igazán egyenletes,azért szeretném inkább a kézit is kipróbálni!
A kezemnél teljesen két féle szín volt pl...,a lábam sem volt egyforma,így gondolom azért kézzel csak jobban odatudnak erre figyelni...Legalábbis szerintem...:)
Esetleg valaki jár Budapesten ilyen szalonba,ahol csinálják?
Az első kedves válaszolónak elfelejtettem írni,hogy gratulálok a kis pocaklakóhoz!!! :)
Sok boldogságot hozzá!!! :)
Nagyon köszönöm a további hozzászólásokat,ill.külön köszönöm az első válaszolónak! :)
Én talán 1 vagy 2 hete láttam a reggelinek a műsorában volt ez a testes fújás,amit bemutattak,és pont az akkori Csak csajokban aki volt segéd műsorvezető,ő azzal volt befújva,és nagyon szép színe volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!