Barnító fújás?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 09:46
 1/8 A kérdező kommentje:

? Elszeretnék menni Budapesten ilyen barnítós fújásra,viszont még szerencsére szopik a majd 7 hónapos babám,és nem tudom,hogy esetleg ez az anyag,amit rám fújnának,ez káros lenne-e a számára..

Használ valamelyikőtök ilyen fajta barnulási lehetőséget?

Na és Budapesten ajánlanátok olyan helyet,ahol kézzel történik a fújás,és nem géppel?

Egyszer voltam már ilyen gépin,de akkor egy kicsit foltos lettem utánna,azért szeretném most kipróbálni a kézi megoldást is.!

Előre is nagyon köszi a segítséget!

2010. febr. 25. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nincs semmilyen káros hatása!Az anyukám ezzel foglalkozik miskolcon!Csak természetes anyag van benne!Így is van hírdetve!Én kismama vagyok és engem is leakart fújni,de én nem akartam,mert nem szeretek barna lenni!:-)Kézi fújás!Szerintem nyugodtan lefújathatod magadat nem lesz semmi baja a picinek,de még esetleg a mellbimbódat letörölheted szoptatás előtt!Így tuti nem lesz semmi!Remélem tudtam segíteni!22 hetes kismama
2010. febr. 25. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia, bocsa kérdésért, de én is gondolkodtam ezen, e én olyan gépibe akarok menni ahol párásítják a barnító krémet, az nem jó? Lagziba megyünk és nincs időm addig vagy 5 sör rendes szoliba menni.
2010. febr. 25. 10:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a segítséget!!!

Még annyit megtudnál mondani,hogy anyukádéknál mennyibe kerül egy alkalom,és hogy tényleg olyan 7-10 napig tart-e a hatása,és még hogy emellett ha majd nyáron is leakarnám majd magam fujatni,akkor ugyanúgy letudok majd esetleg égni,mintha nem lenne semmilyen színem? Mondjuk biztos..,de azért kíváncsi vagyok,hogy esetleg nem véd-e egy kicsit így a fújás miatt...

Előre is köszi a válaszod!!!

A második válaszolónak csak annyit szeretnék mondani,hogy én 3 éve próbáltam ki ezt a gépi dolgot,de sajnos az nem lett igazán egyenletes,azért szeretném inkább a kézit is kipróbálni!

A kezemnél teljesen két féle szín volt pl...,a lábam sem volt egyforma,így gondolom azért kézzel csak jobban odatudnak erre figyelni...Legalábbis szerintem...:)

Esetleg valaki jár Budapesten ilyen szalonba,ahol csinálják?

2010. febr. 25. 11:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Az első kedves válaszolónak elfelejtettem írni,hogy gratulálok a kis pocaklakóhoz!!! :)

Sok boldogságot hozzá!!! :)

2010. febr. 25. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Kézi fújásról még nem hallottam.Gépibe voltam,nekem nem vélt be.Azt mondták 4-5 napig megmarad a szín ennek ellenére én 3.nap elkezdtem kikopni,de nagyon csúnyán,foltos voltam mindenhol.Nem emlékszem pontosan már mennyi volt talán úgy 4000ft körül tavaly.Akkor már inkább a sima önbarnítós testápoló.
2010. febr. 25. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok!3000ft egy alkalom és 7-8 napig marad a szín utána kezd fokozatosan kikopni 28 nap után már teljesen kikopik!Tényleg foltos lesz ha nem megfelelően van használva!Előtte testradír amit ott csinálnak utána meg valami krém!Egy hónapba kb. 2-szer kell menni,hogy szép legyen!
2010. febr. 25. 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a további hozzászólásokat,ill.külön köszönöm az első válaszolónak! :)

Én talán 1 vagy 2 hete láttam a reggelinek a műsorában volt ez a testes fújás,amit bemutattak,és pont az akkori Csak csajokban aki volt segéd műsorvezető,ő azzal volt befújva,és nagyon szép színe volt! :)

2010. febr. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!