Fiú vagyok és egy lánnyal fogok találkozni de nagyon pattanásos vagyok mit tegyek?
Az élesztő állítólag csodákra képes, már ha le bírod nyelni :)
Az akneroxid nevű krém gyógyszertárban kapható, 2000 ft körül van, és iszonyat jó, bár elég erős. Én ezt tudom ajánlani!
Házi praktika: fogkrém, élesztő evése (nem valami hatásosak, ne várj tőle csodákat. Azért több mint a semmi)
Boltban vett tisztítószerek, pl: clean and clear arctisztító pattanásos bőrre (valamivel jobbak, hatásosabbak mint a fogkrém, de ezek sem tesznek csodát, ha hormonális problémák miatt vagy pattanásos)
Bőrgyógyász által felírt készítmény vagy gyógyszer: Ez a leghatásosabb és mondhatni mindenkinek rendbe hozza a bőrét.
A pattanást külsőleg kezelni nem nagyon lehet, maximum a bőrpírt enyhíteni, nem oltári nagyok lesznek a pattanások, hanem közepesek...
Belsőleg kell orvosolni ezt.
Mivel neked csak 7 napod van, (az alatt be se jutsz a kórházba bőrgyógyászatra, ha szeretnél se) ajánlom valamilyen jobb márkájú (nem a legolcsóbb) arc tisztító tonikot, tejet, ami kifejezetten pattanásos bőrre van. Boltok, ahol ilyet biztos kapsz: DM, Rossmann
SOK szerencsét! ;-)
UI: Ha a lány normális, akkor úgysem riasztod el a pattanásaiddal. Megérti majd, nem zavarja a dolog, és ha összejöttök, még ő fog neked segíteni hogy elmúljon.
most olvastam egy nőknek szóló lapban hogy a piros nagy pattanásokra amik mégcsak a bőr alatt vannak azokra a paradicsom jó :) az uborka meg a miteszerekre és nyugtató hatása van :) rakd rá az arcodra valamelyiket és 15 percig hagyd :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!