Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiú vagyok és egy lánnyal...

Fiú vagyok és egy lánnyal fogok találkozni de nagyon pattanásos vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal fogok találkozni és nagyon pattanásos vagyok 7-napom van rá hogy el tüntessem mit tegyek?hallottam a fogkrémet az mit segít rajta? nagyon FONTOS lenne KÉRLEK SEGÍTSETEK előre is KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. aug. 17. 00:49
 1/9 anonim ***** válasza:
A pattanás kezelése sajnos hosszabb időt ölel át, hogy végleg megszüntesd őket. Menj el bőrgyógyászhoz, segítenek.
2012. aug. 17. 00:54
 2/9 A kérdező kommentje:
de valami házilag ellőállítható kence vagy mi? nem kell tartósnak lenni csak kb egy napot bírjon ki!!!
2012. aug. 17. 01:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon pattanásos vagy az lehet belső okok miatt, gyulladás, rossz fog, egészségtelen kaják miatt, cukros üdítők miatt. Vagy épp nem megfelelő tisztálkodás. Ehhez orvos kell hogy helyrejöjjön a bőröd. 7 nap alatt nem lehet látható javulást elérni. Mindenesetre ne nyomkodd, ne piszkáld, ne vakarászd, és akkor legalább nem vörös szétnyomkodott patik lesznek rajtad. Szappannal mosd reggel, este.
2012. aug. 17. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Az élesztő állítólag csodákra képes, már ha le bírod nyelni :)

Az akneroxid nevű krém gyógyszertárban kapható, 2000 ft körül van, és iszonyat jó, bár elég erős. Én ezt tudom ajánlani!

2012. aug. 17. 01:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász! egy hét alatt épp lesz valami eredménye,ha nem is sok.
2012. aug. 17. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Fogkrém is segít rajta, a napozás is jót tesz neki, igyál sok vizet. Ha nagyon vészes a helyzet akkor korrektort tehetsz rá, hogy ne látszódjon annyira, az nem ciki.
2012. aug. 17. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Házi praktika: fogkrém, élesztő evése (nem valami hatásosak, ne várj tőle csodákat. Azért több mint a semmi)

Boltban vett tisztítószerek, pl: clean and clear arctisztító pattanásos bőrre (valamivel jobbak, hatásosabbak mint a fogkrém, de ezek sem tesznek csodát, ha hormonális problémák miatt vagy pattanásos)

Bőrgyógyász által felírt készítmény vagy gyógyszer: Ez a leghatásosabb és mondhatni mindenkinek rendbe hozza a bőrét.

A pattanást külsőleg kezelni nem nagyon lehet, maximum a bőrpírt enyhíteni, nem oltári nagyok lesznek a pattanások, hanem közepesek...

Belsőleg kell orvosolni ezt.

Mivel neked csak 7 napod van, (az alatt be se jutsz a kórházba bőrgyógyászatra, ha szeretnél se) ajánlom valamilyen jobb márkájú (nem a legolcsóbb) arc tisztító tonikot, tejet, ami kifejezetten pattanásos bőrre van. Boltok, ahol ilyet biztos kapsz: DM, Rossmann

SOK szerencsét! ;-)

UI: Ha a lány normális, akkor úgysem riasztod el a pattanásaiddal. Megérti majd, nem zavarja a dolog, és ha összejöttök, még ő fog neked segíteni hogy elmúljon.

2012. aug. 17. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:

most olvastam egy nőknek szóló lapban hogy a piros nagy pattanásokra amik mégcsak a bőr alatt vannak azokra a paradicsom jó :) az uborka meg a miteszerekre és nyugtató hatása van :) rakd rá az arcodra valamelyiket és 15 percig hagyd :)

18/L

2012. aug. 17. 13:52
 9/9 A kérdező kommentje:
korrektor nem látszik meg az arcomon és nem jön le egy idő után?
2012. aug. 18. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!