A hajfestéstől a fejbőröm is sérült valamennyire. Mivel tudnám helyrehozni?
Figyelt kérdés
Festett szőke hajam van, szívatni kellett háromszor, és tegnap volt a harmadik festés. A fejbőröm pár helyen elég érzékeny. Mit tudnék tenni, hogy helyreálljon? Aloe Vera krémet kenhetek rá? Erre gondoltam eddig. Valami más ötlet?2012. aug. 16. 11:25
1/2 anonim válasza:
Hát.. lehet hülyének nézel, de nekem is volt ilyen és én ajakírrel(a 100-ft-os, amiben van ricinus olaj is) kenegettem a fejbőrömet.
A következő hajmosásoknál pedig meleg olívaolajjal kentem be a töveket, és hagytam rajta fél-1 órát.
2/2 A kérdező kommentje:
Dehogy nézlek hülyének :) Lehet akkor majd olajat fogok használni, úgyis van itthon ricinusolaj és olívaolaj is, régebben is használtam már ezeket a hajamra, de nem tudtam, hogy erre is jó :) Csak az a baj, hogy hihetetlenül hullik tőle a hajam...
Most bekentem Aloe Verás krémmel, azt fogom egy ideig használni, hátha jó lesz rá.
Köszönöm!
2012. aug. 16. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!