Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám más belátásra...

Hogyan tudnám más belátásra bírni?

Figyelt kérdés
Szeretném barnára színezni a hajam, eddig természetes szőke volt, de most elkezdett bebarnulni (lassan két éve) és már egy éve elég csúnya, a kettő közti átmenet, se barna se szőke, szerintem (már bocsánat) de libafos színű hajam van. Nagyon nem szeretem, de anyukám szerint felesleges barnára festeni. Nem érzem vele jól magam. Nem hidrogénszőkére szeretném, anyunak is mondtam, hanem egyszerű világosbarnára. Mivel érvelhetnék még neki? Nincs rajtam semmi, ami ne lenne természetes (se műköröm, semmi), és a hajfestést is tudnám hanyagolni, ha végre rászánná magát és egy kicsit barnulna a hajam:(

2012. aug. 16. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
mondd meg neki h csak addig színeznéd amiíg természetesen be nem barnulna a hajad vagy uigy h ne legyen olyan seszínű ..a hajszínező elvileg nem árt a hajnak ,amóniamentes ..hány éves vagy ?
2012. aug. 16. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Ha 14 alatt, vagy körül, akkor szerintem várj vele kicsit, egyik barátnőm haja is körülbelül ennyi idősen sötétedett be, 16 éves korára már egyértelműen barna lett, de szép barna. :) Ha még változóban van a hajszíned, akkor szerintem várj egy kicsit, amíg kialakul, hogy milyenné változik.

Ha pedig továbbra sem tetszik, akkor próbálkozz újra anyukádnál, egy idő után biztosan beadja a derekát, hiszen a hajfestés manapság már tök általános dolog, a középiskolás korosztály körében is. Főleg, ha nem valami rikító színűre, csak barnára szeretnéd. :)

2012. aug. 16. 11:54
 3/6 A kérdező kommentje:
15 múltam nemrég:)
2012. aug. 16. 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:
És nem rikító színűre, persze hogy nem :) Csak simán, az én néhány hajtincsemmel egyező halványbarnára.
2012. aug. 16. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam. :) Ha néhány hajtincsed már olyan színű, mint amilyenre festetni szeretnéd, akkor szerintem egy picit tényleg várj vele, simán elképzelhető, hogy bebarnul olyanra a többi is. Nagynéném fodrász, tőle is hallottam többször, hogy mennyire meg tud változni serdülőkorban az ember hajszíne.

Persze ha nagyon nem tetszik, nagyon zavar téged, akkor festesd be, inkább az, mint hogy emiatt ne legyen önbizalmad és rosszul érezd magad. :)

2012. aug. 16. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg ha aszinezot lehet e aztán lehet észreveszi,hogy ha már bevan szinezve akkor szebb a szine és a festéket is megengedi
2012. aug. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!