Hogyan tudnám más belátásra bírni?
Hány éves vagy? Ha 14 alatt, vagy körül, akkor szerintem várj vele kicsit, egyik barátnőm haja is körülbelül ennyi idősen sötétedett be, 16 éves korára már egyértelműen barna lett, de szép barna. :) Ha még változóban van a hajszíned, akkor szerintem várj egy kicsit, amíg kialakul, hogy milyenné változik.
Ha pedig továbbra sem tetszik, akkor próbálkozz újra anyukádnál, egy idő után biztosan beadja a derekát, hiszen a hajfestés manapság már tök általános dolog, a középiskolás korosztály körében is. Főleg, ha nem valami rikító színűre, csak barnára szeretnéd. :)
Előző voltam. :) Ha néhány hajtincsed már olyan színű, mint amilyenre festetni szeretnéd, akkor szerintem egy picit tényleg várj vele, simán elképzelhető, hogy bebarnul olyanra a többi is. Nagynéném fodrász, tőle is hallottam többször, hogy mennyire meg tud változni serdülőkorban az ember hajszíne.
Persze ha nagyon nem tetszik, nagyon zavar téged, akkor festesd be, inkább az, mint hogy emiatt ne legyen önbizalmad és rosszul érezd magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!