Miért nem barnulok szinte a mellkasomon?
Nos alapvetően kleorbőrű (bocs, ha rosszul írtam...) vagy inkább könnyen barnuló típus vagyok. De amióta a mellkasomon ilyen gyulladt pattanások jelentek meg (sajna.. :'/), azóta ott nagyon minimálisan barnulok le, konkrétan alig.
10-es faktorú naptejet használok. A többi testrészem szépen barnul, még a fejem is, ahol szintén éktelenkedik jó pár pattanás.
Egyszer kísérletből naptej használata nélkül ültem ki napozni 1 órára, és akkor a mellkasom kicsit le is éget, de pár nap múlva miután eltűnt az égés nyoma, a mellkasom láthatóan jó pár árnyalattal barnább lett...
Ezért remélem, hogy tudtok segíteni, mert nagyon idegesít, hogy idén csak ott nem vagyok képes barnulni! :DD
Ezzel én is így voltam... és mai napig így vagyok
Próbálj meg étolajjal vagy barnító olajjal napozni hátha ;) De idén nem tudom ez már mennyire jön majd össze :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!